Estarit: Nuorisolle tilat Rakuunamäeltä, niin marketit rauhoittuvat

Kaukas ilmoitti seisokista ja sen hajuhaitoista? Ilmeisesti tehdas ei käy ollenkaan, kun koko ajan on hajuhaittoja, seisokista tietenkin...

Oikaisu lehdessä: "Toisin kuin Etelä-Saimaassa 11.12. luki, Holiday Club Saimaa sijaitsee Imatran sijaan Joutsenossa". Minusta tuo hotelli sijaitsee Lappeenrannassa!

Eikö maailmassa tapahdu mitään muuta, kun uutisissa väsymiseen saakka joka päivä toistetaan noita Trumpin twiittejä ja turhanpäiväisiä päivityksiä. Lähettäkää joka päivä yksi "Trump special".

Piti jättää pikkujoulut väliin, syytteiden pelossa. – MeToo
Savitaipaleen kunnan epärealistisuus jatkuu. Olkkolan kartanon pyyntihinta 2 miljoonaa euroa. Lauritsalan kartanon, 10 kertaa hienomman, 540 000 euroa.

Ainoa asia, mitä kulkureiteille osataan tehdä, on sepelin kylväminen vaikka jo ennestään paksun sorapatjan päälle. Keskustassa jalkakäytävät lämmitetyiksi. Säästöä, mukavuutta ja turvallisuutta.

Hiljaisuus puhuu enemmän. Sama kokemus, sama tunne. Kiitos Timo Mattila kirjoituksestasi.

Miksi Ruotsissa ei ole homekouluja (P. Kaila), mutta Suomessa on lähes kaikki koulut homeessa? – Ukko

150-vuotiaassa Suomessa asuu henkilöitä, ei nuorisoa eikä lapsia. – MeToo

Olen onnekas, minulla on työpaikka. Siksi on suuri kunnia tehdä työtä oli arki tai pyhä itsenäisessä Suomessa. Kunnioituksella.

Meitä on petetty! Arkkitehdit suunnittelivat tarkoituksella 70-luvulla taloja, joiden tavoite-elinikä oli vain 30-40 vuotta. – Ukko

Tietääkseni Linnan juhlat ovat presidentin kutsut, joihin hän kutsuu ketä haluaa ja myös vastaa kustannuksista. Verovaroja niihin ei käytetä saatikka pukujen maksamiseen.

Lopettakaa naiset valitus miesten kuumista katseista ja taputteluista, kun toisella puolen maapalloa naisia myydään huutokaupoissa raiskattaviksi. – Yx mummo

Tehtäköön Jerusalemista jonkinlainen vapaakaupunki, maailman pääkaupunki, jonka omistuksesta ei käydä sotia.

Linnan juhlat on presidentin juhlat. Isäntä valitsee ja kutsuu vieraat. Suomi ei ole mikään punakaarti, jossa asiat päätetään huutoäänestyksellä. – Hkarvine

Olisiko Suomen eduskunnalla muuta tärkeämpää keskusteltavaa kuin tämä seksuaalisuushäirintä? Pitäisi jokainen aikuinen itse puolensa näissä "lähitaisteluasioissa".


Nuorisolle omat tilat Rakuunamäeltä, niin markettien käytävät rauhoittuvat.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.