Estarit: Eläkeläiset 1,5 tuntia jonossa Mallu-autoon vesi- ja lumisateessa.

Olen työtön ja koko ajan työnhakija. En halua elättää ihmisiä, jotka eivät halua tehdä työtä.


Onneksi tämä supersuvaitsevaisuus ei ollut muotia silloin, kun Suomi taisteli olemassaolostaan. Kyllä olisi ollut desanteilla ja käpykaartilaisilla lokoisat olot jopa kirkon suojelussa.


Kärkihankkeiden parissa puuhasteleva asiantuntija voi hyvin hoitaa myös elinvoimaviestijän pestin. Eipä taida työt rasittaa, joten hyvin joutaa ja säästetään veronmaksajien rahoja muuhun tärkeämpään.


Tallinnan laivalla isä, äiti ja kolme lasta. Pöydällä paperikartta ja voi sitä riemua, kun lapset löysivät hotellin, minne menossa. Viereisessä pöydässä äiti ja lapset. Kaikilla kännykät naaman edessä.


Nyt näyttää siltä, että molemminpuolinen flirtti on seksuaalista häirintää. On julistettu yleinen lähestymiskielto.


Naisten sovituskopeilla vaimojensa perässä häärivät venäläismiehet saisivat pysytellä myymälän puolella. Ei kuulu suomalaisiin tapoihin noin intensiivinen osallistuminen.


Näen erittäin huolestuttavana tämän uuden naisten vallankäytön välineen. Perättömien häirintäväitteiden tehtailun, vaikka ihan kostomielessä.


Miten olisi, jos laittaisitte idolillenne vaikka muutaman "tripin" lahjaksi hänen upeasta konsertistaan, te isoäiti-ikäiset ihailijat.


Antti Rinne sotkeutui Kittilän, Levin hissiasioihin ay-pomona ollessaan, puolue SDP.


Eiköhän mennä hallille kannustamaan Meidän poikia! – Aina tukena jo vuodesta-76.


Hallitus päätti korottaa kiinteistöveroa. Joutui perumaan veronkorotuksen. Nyt kokoomuksen Petteri Orpo esittää sankaria. Kyllä meitä kansalaisia kokoomus yrittää huijata.


UPM:n ulostulo voittopalkkioista taktinen veto. Se on kannustin, josta se itse hyötyy aina eniten. Ei mitään tekemistä työehtojen kanssa. Jussin pippurit ja Sipilän siirapit samaan soppaan.


Ärsyttää nuo kirjoittelut Marian aukion läpiajosta. Eihän kyse ole kuin Valtakadun aukaisemisesta jälleen liikenteelle.


Eläkeläiset 1,5 tuntia jonossa Mallu-autoon vesi- ja lumisateessa. Terveyskeskukset ja koulut suljetaan ja kaupunkiin neljäs jäähalli 50 miljoonalla.


Onneksi tätä seksuaalisesta häirinnästä höperöintiä ei ollut silloin, kun suuret ikäluokat pariutuivat ja lapsia saivat, eli avioliittojen määrä ja syntyvyys olivat silloin korkealla tasolla.


Olipa helppo saada päätös yhteisillä varoilla aikaiseksi. Katsokaa, että veroeurot näyttelevät sivuosaa tässä urheiluhallinäytelmässä. Rahoitus sijoittajilta ja valtiolta. Ei kunnalta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.