Estarit: Kuka säätänyt, että joulupukki on mies?

Haloo kaupungin ja kulttuuritoimen väki! Eikö olisi Lappeenrannassakin ilotulituksen paikka Suomi 100 -kunniaksi! Itsenäisyys on myös iloinen asia!

Op Maria, edes yksi kassatiski auki kello 17 asti asiakkaiden takia. Lähetittehän  vaaliviestin! Aukiolo tärkeämpi, kun pakko käydä pankissa.

Mihin on kadonnut liikkeistä työasut? Työtakki tao -paita varustettuna etunimikyltillä olisi kiva. Vaateliikkeissä ei enää erota myyjää asiakkaasta. – Vanhat tavat kunniaan liikkeissä.

Linja-auto 1 jääköön aina torin viereen ja pysäkit torin kohdalle. Vanhat ei väsy mäessä ostosten kanssa. Tosi on!

Eksoten ajanvaraus vastasi kello 8.20 ja jo kello 8.30 olimme lääkärissä Sammonlahdessa. Näin nopeaan ei yksityinen lääkäriasema kykene.

Me tarvitsemme Marian aukion läpi autotien ja vinoparkit kirkolle, kiitos.

Kompromissina Lappeenrannan keskusta elävöittämiseksi ja siellä autoliikenteen sujuvoittamiseksi esitän, että avataankin Oleksi liikenteelle ja rauhoitetaan Marian aukio kaupungin olohuoneeksi.

Neljä viidesosaa suomalaisista haluaa kuulua Venäjän etupiiriin. Venäjän kansalaiset voi olla turvallisin mielin Suomessa.

Koulujen pitäisi tehdä konkreettista häirinnän lopettamiseksi. On vaadittava, että kouluun ei tulla jumppatrikoissa ja rantatopissa. On häirinnän syy.

Kun kauluspaitaiset poliitikot päättävät asiasta, kodittomat paperittomat jonottavat salaisiin hoitopaikkoihin.

Tullut useita laskuja Eksotelta ja Hyksiltä, eikä koskaan mitään ongelmia. Hyvin toimiva järjestelmä!

Vapaa liikkuvuus on EU:n sisärajoilla. Suomen ja Venäjän raja on EU:n ulkoraja.

Kyllä on mukava katsella ikkunoita, joissa palaa erilaisia valoja näin pimeään vuoden aikaan. Nipotus pois.

Olen hoidellut isäni asioita elokuusta lähtien, Eksote on lähettänyt laskut, ei perintätoimisto mutta liian peräkkäin kaikki, isot summat, pieni eläke.
Ei hallitus mitään kiinteistöveroa nosta. Ja vaikka nostaisi, ei olisi korvamerkitty sopeutumiseläkkeeseen.

Lappeenrannan Energia on vuosikaudet kerännyt rahaa kaupungille sekä verkkojen toimitusvarmuuden parantamiseen. Siirtohintaa korotetaan vuoden sisällä 20 prosenttia.

Lappeenrannan energia hoi! Karhuvuoren uusista led-katuvaloista puolet pimeänä. Jokainen risteys ja suojatie pimeänä. - Turvallisuus ennen kaikkea

Galleria Pihatossa on kiva valokuvanäyttely Vienasta.

Alkoholin käyttökielto myös taloyhtiöihin pikaisesti. Haitat paljon suuremmat kuin tupakoinnista.

Taas tuli todistettua, että ex-tupakoitsijat ovat kiivaampia vastustajia. Onko himo edelleen niin kova, ettei pysty savua haistelemaan.

Että elvytystä opettelemaan. Uskaltaako sitä nykyisin antaa aikuiselle tai  lapselle? Joutuu vielä käräjille seksuaalisesta häirinnästä tai pedofiliasta.

Kuka säätänyt, että joulupukki on mies ja jumala on Herra eli mies? Missä on Äiti Jumala? Nyt pohditaan, onko äiti isä tyttö poika, onko perhepakkaus?

Hienoa ulkoilla metsässä ja poluilla Huhtiniemi-Kourula-lentokenttä-alueella. Jäniskin siellä loikki. Vielä kun palaneet lamput syttyy. Kiitoksia Lappeenranta.

Autoilijat oppiin miten ohitetaan sohjossa. Vain tuurilla selvittiin, kun ohittaja veti keulan eteen ja tuulilasi täysin pimeä. Onneksi piennarta riitti.
Syksyn pimeyteen valoa tuoneet kyntteliköt ikkunoilla muuttuivat adventin aikaa valaiseviksi.

Todella surullista seurata,miten lainlaatija on kuin tilauksesta tehnyt mahdolliseksi ex-kansanedustajalle saada hyvät tulot työssään ja myös eläkkeen luottamustoimestaan.

Saako narttukoira loppuelämän pilaavan trauman, kun uroskoira työntää kuononsa sen hännän alle?

Monen työttömyyden takana on ahneus. Pieni palkka ei kiinnosta. Se estää paremman työn saamisen ja palkan.

Työtön voi hankkia "ylimääräistä" tuloa 300 euroa? Minkä alan työnantaja voi palkata työttömän hankkimaan 300 euroa  kuukaudessa? Opetustyöhön,"talon" tavat ym? Päätöksessä ei järjen häivää...

Minulta ei ole kysytty, enkä aio kuulua siihen 80 prosenttiin, jotka aikovat äänestää Niinistöä. En ole gallupien johdateltavissa, vaan ajattelen omilla aivoilla

Kiinnostaa, miten makeita unia vetelevät nämä päättäjät, jotka lihottavat vain omaa palkkapussia. Eläkeindeksin poisto oli lainvastainen, koska se rankaisi rehellisiä työläisiä.

Ainoa j,oka ei voi kikkailla on lakisääteistä eläkettä saava rehellinen työntekijä, joka on luottanut lain kirjaimeen luvatusta. Juuri häneen on kohdistunut suurin leikkaus ja ansionmenetys.

Ilman omituisia lapsentekoja, alkaen vanhan testamentin Saara.Uuden testamentin Maria ym naisia. Ei olisi uskontoja ja uskonnosta johtuvia sotia.

Koko Ainonkatu savuttomaksi ja autoilu vain "sähköpeleillä", niin maailma pelastuu ja elämme ikuisesti. Ai tätä ihanuutta.

Kiitos Jorma Härköselle hyvästä muistutuksesta sini ja mustapersujen jatkuvista takinkäännöistä.

Viime jouluna laitoin Joulupuu-keräykseen leffalippuja. Otin numerot talteen ja samat liput oli äijäkirppiksellä myynnissä joulun jälkeen.

Hyvät isovanhemmat: kokeilkaa kerrankin lahjatonta joulua jälkikasvulle. Käyttäkää ylimääräinen omaan hemmotteluun. Tulee samalla testattua,  miten rakastettu sitä oikein on.

Erinomainen kirjoitus Käsityöläiseltä torstain lehdessä! - Toinen samanlainen


On ihan pöyristyttävää, miten Sauli Niinistön suosioon on vaikuttanut hänen hyvät suhteensa Trumpiin ja Kiinan presidenttiin. Kiinnostaako ketään yhtään, mikä on näien miesten arvomaailma?

Kiitos käsityöläisen kannanotosta (ES 30.11.). Asia on juuri noin, kehutaan tuotetta ja kauhistellaan hintaa.

Jokohan olisi aika saada tänne Etelä-Karjalaankin aivan oma maakuntaradio.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.