Estarit: Ex-kansanedustajia pitää koskea samat säännöt kuin muitakin työttömiä

Sairauspäivärahoilta tippunut hoitoon pääsyä odottava ihminen on taas työtön.

Ensi vuoden alusta olen sitten sekä leikkausta odottava sairas että aktiivinen työnhakija. Työttömyyspäivärahaa saan vaikka yhtään työpaikkaa en pysty ottamaan vastaan.

Lain mukaan olen sekä  osasairaseläkeläinen että myös aktiivinen työnhakija.

Toivoisin, että Marian kirkossa pidettäisi joulukonsertti päivällä. Niinkuin kesällä oli lounaskonsertit.

Tyhjää liiketilaa Koulukadulla. Eikö kauppa käy, vaikka autolla saa ajaa vapaasti, vieläpä molempiin suuntiin?

Nyt voin oikein Kelan päätöksellä hakea "olematonta” työpaikkaa ja saada siitä päivärahaa. Ihan vain siksi sairaspäivärahaa sairauteeni en enää saa ja hoitoon en vieläkään pääse.

Optikkoliikkeet siirtyneet Cityltä Jatkeen tornitaloon. Nyt Cityn liiketiloihin ravintoloita ja terasseja vieri viereen. Johan tulee eloa Marian aukiolle!

TE-toimiston tehtävä näyttää nykyään olevan ihmisten vahingoittaminen, ei auttaminen. Kielteiset päätökset lähtee hetkessä, kyselemättä, keskustelematta, myönteisiä päätöksiä saa odottaa.

Kiitos Kaisa Juntunen kolumnistasi 29.11. Eri aistiemme kautta saamme kokea ja muistaa monenlaisia tunteita. Minulla monet tuoksut ja kuullut asiat muistuttavat aiemmista tapahtumista. –Kaima

Kyllä ex-kansanedustajia pitää koskea samat säännöt kuin muitakin työttömiä. Ihan tyhmää, että nuori ihminen ei aktiivisesti hae töitä, vaan jää veronmaksajien elätiksi. Eläke, kun ikä sallii.

Kiitos Jaana Kuokka mielipiteestäsi. Lappeenranta tarvitsisi todella aktiivisen matkailupäällikön ja tekevän toimiston, joita ei sitten E-LT:n ole ollut. Joutavampia "päälliköitä" apparaatissa kyllä.

Aivan " absurdi" tilanne. Odotan käsileikkausta. Koska 300 sairaspäivää takana on haettava määräaikaista työkyvyttömyyseläkettä.

Pahinta häirintää on naisten liian paljastava tai tiukka pukeutuminen. Siitä kirjaus lakiin. Olisi helppo mitata, samoin kuin mäkihyppääjien puvut.

Yritin katsoa Hyviksestä kaksi viikkoa sitten antamani labratulokset. Ainoa tieto mitä löysin, oli pituuteni ja painoni. Ne tiedän entuudestaankin. Ketä ja mitä varten Hyvis on?


Hoitajat älkää pitäkö hoitotyössä, pitkiä kynsiä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.