Estarit: Lappeenrannasta puuttuu vain metro - Sisäänkäynnit on jo

Tuomenoksa ja kumppanit, nyt värvätkää  Mankinen takaisin Saipaan, kun vapautui KHL:stä. Hyvä mies hyökkääjäksi.


Kun yksityisessä päiväkodissa kasvatushenkilökunta hoitaa päiväkodin siivouksen, saadaan kustannukset alhaiseksi. Mutta kaikki se siivousaika on pois lapsilta. Sitäkö se laatu on?


Luontoa ei voi leikkiä loppuun. Leikki-ikäisen lapsen kunto kehittyy luonnossa leikkiessä paremmin kuin missään ohjatussa liikuntaharrastuksessa. Mihin hävisi luontoeskari Lappeenrannasta?


Jos lapsenlapsi selaa puhelinta juttelemisen sijasta, isovanhempi voi käskeä häntä laittamaan puhelimen pois.


Syysmarkkinoilla saappaat jalkaan. Uudella torin asfaltilla painaumia ja lätäköitä.


Lappeenrannan elokuvakulttuurin tuhonnut ”Chinakino” voisi hyvityksenä palauttaa ainakin ryöväämänsä kalusteet Nuijamieheen ja Kino-Aulaan.


Onnea vaan, tähän on tultu!  Työssä kiinnostaa vain se korvaus, joka maksetaan, kun työtä ei tarvitse tehdä. Raha kertyy työnteosta ja jos ei työtä tehdä, ei ole rahakaan. Loistavaa käenpojat.


Tsemppiä ja tulevaisuudenuskoa maanviljelijöille! Paljon on meitä, jotka haluamme jatkossakin syödä Suomessa viljeltyä ja tuotettua ruokaa.


Lappeenrannassa on katettu tekojää, jossa yleisöä ei ole huomioitu, ei ainakaan liikuntavammaisia.
Olis kiva kuulla Kittilän syytettyjenkin kommentteja. Eipä ainakaan Yleä kiinnosta.


Kävin Kisapuiston jäähallissa. Mesta on nuijamiesten luola, mutta juuri sopiva lajin brutaalius huomioon ottaen.


Tiedottajan pestiä Wirmassa hoitanut tehköön sitä vastakin vai ehtikö saada päällikön viran?


Suuri ei ole aina kaunista kuten kuntaliitokset osoittivat. Nyt olisi hyvä kysyä liitoskuntien asukkailta, mikä siellä laitamailla parani.


Ennen monitoimihallin suunnittelua Kisapuistoon on syytä hoitaa Parkkarilan liikennejärjestelyt!


Tulevaisuuden sukupuolineutraali senssi-ilmoitus: ”Henkilö etsii henkilöä tositarkoituksella ".


Kaupungintalon torille saatu kalliit ja komeat metron sisäänkäynnit. Enää puuttuu vain metro. Portaat johtavat ei minnekään. Rikas mies jos oisin ...


Oikeuksia ei ole ilman velvollisuuksia: työtön pyrkiikin työllistymään. Yhteiskunnan vapaamatkustajan siipeilyä en halua kustantaa.


En enää jaksa ymmärtää VR:n touhuja. Reilun viikon päähän lippua ostaessa en saanut paikkaa kuin lemmikkivaunuun. Lemmikkiä ei ollut, mutta siitä piti viisi euroa maksaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.