Estarit: Lentopallo on nuorisolle liian vaikea peli

Ay-jäsenen kannattaa tutustua aiheeseen ennen kuin kirjoittaa. Liitolle maksetaan 500-1200 euroa vuodessa ja YTK:lle aina noin 115 euroa vuodessa. On vähän enemmin kun 20e/v!

Takinkääntäjien äiti Timo Soini on kadonnut lehmänkauppojen jälkeen Audin pehmusteisiin.

Hyvä mielipidekirjoitus Jesse Mäkelältä. Lentopallo on vaikea laji oppia, se vaatii pitkäjännitteisyyttä harjoitteluun, sitä kun ei vielä muutaman vuoden harjoittelulla opi.

Syökää hyvät ihmiset monipuolista ruokaa, niin ei tarvitse mitään lisäravinteita. Yli 60 v. porskuttelee näin.

Aktiivilaki on kohtuuton pitkän työuran tehneille yli 60-vuotiaille. Hallituksen toimet kiusaamista.

Loppuuko Lemin kirkkokuoro myös vuoden lopussa?

Kiitos Karhuvuoren kentän hoitajille, kun saimme aloittaa kouluviikon luistelemalla hyvin hoidetulla jäällä. Palvelu oli ystävällistä! – Oppilaat Myllymäestä

Ei tarvinnut Sauli Niinistö toisen kierroksen takinkääntäjien ääniä. Omat kannattajat riittivät loistavasti. Hyvä me.

Luonnollinen on nimenomaan turvallista! Kuinkahan monta kuolemaa lääkkeillä ja nimenomaan niiden yliannoksella on aiheutettu?

Elinkeinoelämän johtajat syyllistävät ammattiliittoja perjantain mielenilmauksista. Oikea osoite olisi Juha Sipilän hallitus.

Mitä demaripresidentit tekivät työttömien auttamiseksi ja ne ministerit myös? Nyt on työn jälki näkyvissä, on varaa lakkoilla ja yrittäjien pitää vaan jaksaa pyristellä eteenpäin.

Ei lääketehtaita kiinnosta ihmisten terveys vaan osakkeenomistajien ja oma tilipussi! Kuinkahan monta ihmistä on esim. kolesterolilääkkeillä tapettu?

Ketjuja käytettiin autoissa aina 50-luvun lopulle. Hakkapeliittarenkaiden tuloon saakka. Muistan vieläkin sen kettingin kirskunnan!

Ei tarvitse Venäjän trolleja vaaleja ohjaamaan, kun on Ylen demarit näyttämässä Punaista viivaa juuri ennen vaaleja.

Lentopallo on nuorisolle liian vaikea peli. Helpompi juosta reikäpallon perässä. Hyvä valinta Jesse.

Jo vain se Juha Sipilän hallitus ja työkkärit yrittävät työntää samasta reiästä kuusi- ja kaksikymppiset Utöstä Kilpisjärvelle. Eihän se tule onnistumaan.

Eivät välttämättömät vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet tai rasva- ja aminohapot ole luontaistuotteita.

Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta! Vai aloittaako? On aika hiljaista mainonnan ja informaation suhteen! - Onks tietoo Viljo

Kerjääminen pitäisi kriminalisoida, kuten varastaminen ja ryöstöt.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.