Estarit: Aktiivimalli on hyvä asia, jos työnantajat lopettavat ulkomaisten työntekijöiden palkkaamisen

Kansalaisaloite laitettava eduskunnalle joka asiasta, missä eduskunta toimii väärin. Esimerkiksi eläkeasiat.

Yhden työttömän työllistyminen keventää julkisia menoja 30 000 euroa vuodessa.

Lauantain kirjoitus sisällissodasta maalasi punaiset lahtariksi. Ei muistettu sitä, että 20  000 punaista murhattiin vankileireillä. –  Olof

Riitta Munnukka ei tunnu tietävän että lääkärit velvoitetaan nyt jo työskentelemään terveyskeskuksessa osana erikoistumista. Faktat kannattaa selvittää. - LL

Vielä kerran: Maataloustukia maksetaan viljelijöille kaikissa EU-maissa, ei pelkästään Suomessa!

Aikanaan Mauno Koivistolta tivattiin, minkä sortin sosialisti on. Eipä ole Niinistöltä ja muilta kysytty, minkä sortin porvari on. Huseerataan v. -18 hengessä

Työttömät olkaa tarkkoina äänestyksessä. Nykyinen presidentti allekirjoitti aktiivimallin.

Kaupungin strategiaa miettiville, syntyvyyden lasku on hälytyskello, jonka pitäisi soida lapsiperheille.

Lahjoitin Finnkinon elokuvalipuista säästämäni rahat Kulttuuritila Nuijamiehen kassaan. Tehkääpä perässä!

Kovin oli kaposet konkretiat kaupunginjohtajalla 15.1. ES:ssa Lappeenrannan matkailun kehittämiseksi. Mitä jos pestaisitte ammattilaisen.. edes yhden.

Aktiivimalli on hyvä asia, jos työnantajat lopettavat ulkomaisten työntekijöiden palkkaamisen. Omat kansalaiset ensin töihin!

Ristikankaan hautausmaan Simolankadun puoleisella parkkipaikalla autoja, vaikka ei kuitenkaan eläviä ihmisiä hautuumaalla. On tarkoitettu haudalla kävijöiden autoille. Sakkoja siis.

Eikös Esko Aho paennut vastuuta Hiihtoliitossa ollessaankin puhumattakaan pankkikriisistä!

Perusmaksu, siirtomaksu, yösähkö, päiväsähkö, kulutusmaksu, sähkö vero, huoltovarmuusmaksu, jne. Eläkeläinen ei näistä selviä. Hyvästi Suomi.

Lappeenrannan Energian sähkölaskussa lukee "Huoltovarmuusmaksu"? Kertokaapa, mihin sitä sähköä on pahan päivän varalle varastoitu?

Suomalaisten geeneissä on varmaan geenimutaatio tehnyt sen, että hoivaaminen ja empatia puuttuvat monelta itseään vanhempana pitävältä. Kissat ja koirat ovat in!

Ei vain eläkeindeksistä mielenosoitusta vaan myös eläkkeen verotuksesta! Eiköhän niistä jo kerran verot ole maksettu? Kenestä ”vetäjä” mielenilmaisuun? – Eläkeläinen


Kuka tätä maata johtaa? Hallitus vai ay-liike? Ay-liike pysyköön lestissään.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.