Estarit: Sankarihautausmaan ala-arvoinen äänentoisto nolotti ja harmitti

Nämä jo hieman kalmantuoksuiset läheiset kaipaavat aina tähän vuodenaikaan lähipiirin lämpöä. Hellitä hieman kiirettä vielä kun ehdit, saattaa sinullekin tulla joulumieli.

Saatu eläke ei ole missään suhteessa siitä maksettavaan veroon. Kun tulot pienenevät 40 %, miksi ei myös vero laske saman verran? Ei ole mitään järkeä, että eläkevero on palkkaveron suuruinen.

Aivan Lappeen Marian kirkon eteen itsenäisyyspäivän aattona ilmestynyt nakkikioskin näköinen, kirkas mainosvalopömpeli on kaiken mauttomuuden huippu! Aivan järkyttävä ajoitus ja sijainti!

Ne suvaitsemattomat, jotka eivät salli autolla-ajoa Valtakadulla kokoontukaa muilla aukioilla, ei pääkadulla.

Aamulehden jakaja ei saa juosta porraskäytävässä, herättää koko talon.
Ensi vuonna eläkkeeni nousee 0,5 %. Sehän tekee 5 euroa. Sillä Suomi nousuunko herrojen mielestä.

Norjalaisella XXL:llä arvot, kun itsenäisyyspäivänä kiinni? Myyjille pitäisi maksaa tuplapalkka, siinä se arvo on.

Käytän kauneusalan palveluita ja suosin suomalaisena venäläisiä yrittäjiä. Ihan vain siksi, että tekevät mitä lupaavat eikä tarvitse kuunnella, miten hankala edellinen asiakas on ollut.

Natoon haluavat menevät kriisitilanteessa ensin rintamalle toista Nato-maata puolustamaan. – Reiska

Oli todella liikuttavaa nähdä, kuinka monta nuorta ihmistä noissa haudoissa. Mutta mikki puuttui, puhe ei kuulunut, missä kuoro ja missä loppuvirsi. Silloin hetki olisi ollut täydellinen.

Juhlava itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Lappeen kirkossa ja hieno tilaisuus sankarihautausmaalla. Siellä kuitenkin aivan ala-arvoinen äänentoisto. Nolotti ja harmitti.

Maailma on mennyt kummalliseksi. Kohta ei ole rahaa, on vain numeroita ja niitä riittää. Jos jokainen menisi nostamaan pankeista talletuksensa pois, niin mitä saisi? Numeroita.

Kyllä me huonosti liikkuvat ihan varmasti tulemme keskustaan vain silloin kun on pakko.

Häpeä. Sankarihautausmaan patsas pimeänä myös 6.12. Wäinö Aaltonen halusi valot, jotka loistivat 50 vuotta. Löytyisikö kaksi led-valonheitintä.


Päättäjät eivät voi aavistaa, mitä seisoo tämän eriarvoistumisen päässä. Katkeruuden itse koen vuosikymmenten työn jälkeen, kun indeksit lopetettiin ainoasta tulosta, mitä vuosia työllä kartutin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.