Estarit: Ruokolahden Leijona on asennettu väärin perustuksilleen

Joku toivoi lämmitettyjä jalkakäytäviä sepelin sijaan. Kunhan nyt saisi sitä sepeliäkin tänne Lauritsalan suunnalle, että huonosti liikkuvatkin uskaltaa ulos. Pelkkä karhennus ei riitä. Kokemusta on.

Nyt työttömät marssimaan Helsinkiin! Järjettömiä malleja ehdotetaan alueelle, jossa ei ole työtä!

Voihan, onhan siellä Ruokolahden kunnan kirjoilla kuitenkin insinöörejä! Ruokolahden Leijona on asennettu väärin perustuksilleen. Kuormitusta tasaisesti jakavat neopreen-kumit puuttuvat.

Pohjoismaissa talot rakennetaan lähes samojen sääntöjen mukaan. Miksi home iskee vain suomalaisiin rakennuksiin? Sääolot Norjassa paljon vaativammat eikä Ruotsissakaan homeongelmaa.

Turhaa puhua nuorison huonosta käytöksestä, kun aikuiset räyhäävät naapureilleen ja haukkuvat näitä julkisissa kulkuneuvoissa naapurien tuttujen kuullen. Sivistys kaukana.

Kun maksan veroja, niin katson oikeudekseni kulkea kunnan joutomaalla, mutta verovarojani en halua käytettävän ylensyömisen seurausten hoitoon.

Lappeenrannan kaupunginhallituksen päätös Upseerikerhon kiinteistä osoittaa oivallusta, joka lisää palveluja lappeenrantalaisille. Katse eteen päin

Hyvin on astmalääkkeen avulla harjoittelu onnistunut Norjan naisilta! – HH
Onko Lappeenrannan kaupunki säästänyt aurauskuluissa? Keskustan ulkopuolella vaan tamppautuu. Ei ole muualla tällaista.

Suomen presidentinvaaleissa suurin osa ehdokkaista on pelkkiä pykäläviidakon takana lymyileviä tyhjänpäiväisiä virkamiestyyppejä.

Liikenneympyrän kauniin joulukuusen pilaa roikkuva valkoinen rätti.

Hyvä Normaali mies, maanantain estareissa osuit naulan kantaan. - Ei lisättävää

Miksei kukaan ehdottele mitään, kyllä vielä 70-luvulla.MeToo
Presidentiltä  meni hermot 10 vuotta vanhoista tiedoista. KRP löi kantapäät yhteen ja pisti toimeksi. Miten tämä pressa toimii tosi tilanteessa?

Lappeenrannan virkamiehille tuli yllätyksenä Marian aukion kaavapäätökset. Minkälaisia tonttuja kaupungintalolla työskenteleekään?

Tätä se nyt on tämä sininen tulevaisuus. Esimakua on saatu, kun toimittajan kotiin tehdään kotietsintä. Tämähän on kuin suoraan vanhasta Neuvostoliitosta. Hävetkää presidentti ja hallitus.


Kaukolämmön perusmaksu nousee 121 euroon per vuosi ja herroille lahjoitetaan kerhoa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.