Estarit: Ala-arvoista pitää kaupat auki itsenäisyyspäivänä

Neljä viidesosaa suomalaisista ei halua kuulua Venäjän etu- eikä takapiiriin. Silti Venäjän kansalaiset voivat olla turvallisin mielin Suomessa.

Reijo Tossavainen kirjoitti (ES 4.12.) täyttä asiaa. Joka päättäjä, lukekaa kirjoitus!

Rakuunamäki, kun yhdessä maksamme tiet ja kunnossapidon, niin myös yhdessä myös käytämme.

Energialaitos panee ihmiset kyykkyyn korotuksineen sähkönsiirto, vesimaksut... Eikö valtuusto torpedoi ollenkaan?

Satavuotisjuhlan kunniaksi presidentin valtaoikeuksia oli lisätty ja ensimmäiseksi presidentti kielsi kaikki netti- ja peliautomaattipelit. Herätyskellon pärinä keskeytti ja piti lähteä töihin.

Eikö olisi aika lopettaa tuo naurettava mitalisade, joka koskee vain osaa työväestä. Rauhanaikana ei ole mitään syytä palkita näitä työn sankareita, jos valintaa ei suoriteta koko työväestöstä.

Suorastaan ala-arvoista pitää kaupat auki itsenäisyyspäivänä. Hävetkää!

Häpeän Suomen kauppiaiden puolesta. Suomi 100 vuotta, ja kaupat auki.

Pikkujouluaikaan ei ole taas kiva ravintolassa havaita, että yksikään mies ei ehdottele yhtään mitään. Rikkaiden ja kauniiden masinoima metoo kuihduttaa meidät seinäruusut lopullisesti.

Kävin Kesämäen koulun puurojuhlassa, ohjelma Suomi 100 -teemalla oli vaikuttava. Muutenkin juhlallinen tilaisuus. Tuli mummolle tippa linssiin.

Iso kiitos Pulpin koulun opet ja etenkin kaikki oppilaat vaikuttavasta ja hienosta itsenäisyyspäiväjuhlasta. Hienoa työtä! – Mukana ollut

Saana loistaa, mutta Vuoksen varrella Omenapuutarhassa palaa ne samat kaksi lamppua, kuten viime talvenakin. Suurin osa pimeänä. Kuuluuko korjaus kaupungille vai onko sekin jo ulkoistettu?

Olemassa olevan jätevesilaitoksen päivitys nykyaikaiseksi on paras ja halvin ratkaisu. Tontilla runsaasti tilaa ja ainahan naapureilta voidaan pakkolunastaa lisää...

Ei enää Linnan juhlia, kun Helsingin herrat vieneet hienon Suomen köyhyyteen ja kurjuuteen. Vain juhlat veteraaneille.

OP-vaalit eivät herätä luottamusta. Nimet julkaistaan, muttei  saatuja äänimääriä. Tehkää korjaus ja  julkaiskaa vaalitulos.  –  Äänestäjä

Olipa hieno esitys TV:ssä, Suomi 100-juhlat Oulussa. Juhlapipoa vaan löysemmälle, jos puristaa. Eläköön Suomi 100 vuotta!


Saa nähdä milloin Yhdysvaltojen presidentin nimi on Mike Pence. Tuo päivä lähestyy...

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.