Estarit: Urheilulähetykset pilataan niin sanotuilla asiantuntijoilla

Saksan demarit haluavat EU:sta liittovaltion, Euvostoliiton. Linnan sanoja mukaille:. Se yksi kohjo Saksasta lähtee ensin ja meidän nilkit painaa perässä palkkioviran toivossa.

On se kumma, ettei jakseta kulkea tietä pitkin vaan pompitaan pihojen läpi. Rikotaan kukkapenkkien reunat!

Tarvitseeko Lauri  Markkasta joka pelin jälkeen hehkuttaa? Joka tuutista tulee, montako pistettä ja levypalloa. Alkaa jo mennä yli hilseen.

Rakuunamäen sotilaskoti maanpuolustus- ja miksei muidenkin yhdistysten käyttöön ja Perinnesoittokunnan harjoitus- ja konserttitilaksi. Akustiikka erinomainen. Tehkää jotakin, valtuutetut.

Kirjautuessani Eksoten palveluun 5.12 tarkistaakseni laboratorion vastaukset niitä etsiessä alkoikin pyöriä "pornovideo". Kiitos Eksotelle, kun meitä viihdyttävät. – Mummo 75

Mihin unohtui Teatteri Imatra kaakkoisen Suomen teatterijutusta ES 10.12?

On täysin ala-arvoista ja sopimatonta puhua meistä hyvinvointivaltion rakentajista kestävyysvajeena. Suurin osa meistä on vasta eläköidyttyään turvautunut kunnalliseen terveydenhoitoon.

Kolme kautta kansanedustajana ja kuntapäättäjänä pitää riittää. Äänestäjät muistakaa. Ei sopeutumiseläkettä pudonneille.

Upeaa balettia kaupunginteatterissa. Kiitos kaikille tanssijoille. – Helena

Hyvä Trump! Sijoitin ylimääräisiä eläkerahoja sotarahastoihin N-pörssissä. Nyt +230%. Mukava elellä!

Päättäjillä on ollut tiedossa suuri sukupolvi eli kestävyysvajekansa jo lähes viisikymmentä vuotta. Siinä ajassa kyllä pystyy tekemään laskelmat tarpeista ja säästöistä. Mihin rahat hävisivät?

Milloin valtionvarainministeri Petteri Orpo poistaa kunta-alan lomarahaleikkaukset?

Marian aukion joulutorilla kehitettävää. On aneeminen, ei joulutunnelmaa. Keskelle lumikasan paikalle mahtuisi monta kojua. Pieniä valaistuja kuusia, myös kukkaruukkuihin, loisi tunnelmaa.

En löytänyt Lappeenrannan  seurakuntien tapahtumista Harapaisten-Alakylän uudenvuoden tapahtumaa ja ilotulitusta. Eikö sitä enää järjestetäkään?

Urheilulähetykset pilattu niin sanotuilla asiantuntijoilla. Antakaa selostajien selostaa eikä muita kommentteja tarvita.


Tuo metoo - kampanja alkaa olla suositumpi, kuin U2.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.