Estarit: Lappeenrannassa liikkuminen autolla on tehty hankalaksi

Pitäisi saada järkeä hulluun häirintäsyyttelyyn. Miten se hämmentää nuoria poikia, kun kaikki on kielletty. Katsominen, puhuminen, lähestyminen.

Ei kukaan keskustan kauppoihin halua tulla, koska liikkuminen autolla on tehty niin hankalaksi ja parkkipaikat jossain halleissa. Ennen oli helppoa, kun Kauppakatua suoraan satamaan ja Valta- ja Koulukatua edestakaisin.

Olisikohan mahdollista saada lisää poliiseja, niin ei kansalaisten tarvitsisi ryhtyä valepoliiseiksi.

Hyvä, että lomarahaleikkaukset avaavat julkissektorin matalapalkkaisten poliittisia silmiä.

Venäjän valtio on kaikille muille maille kaikkein pahin ulkomainen agentti. Eli turvallisuusuhka.

Kun ensin todistettavasti selvitetään diabeteksen synty, voidaan vasta puhua itseaiheutetusta vai geeniperintönä saadusta sairaudesta. Nyt puheet kovin syyttäviä  ja tuomitsevia.

Mitä suurta tai radikaalia ministeri Timo Soini (sin.)on saanut maallemme aikaan? Perustanut yhden räyhäpuolueen, mutta siihen konkretia jääkin. Nyt näistä "urotöistä" odottaa kovapalkkainen lahjavirka.

Golfareille iso hatunnosto. Ovat rakentaneet liikuntapaikkansa itse ja maksavat harrastuksensa. Liikunnan lisäksi, lisääntyy turismi ja paikkakunnan vetovoima.

Taitaa Pyhtään lentokentän valmistuminen olla viimeinen niitti Lappeenrannan kentän unelmille. - Raaka-Roki

Suomessa on sekaisin naisien ymmärrys siitä, mitä on naisellisuus ja seksikkyys. Moni nainen luulee olevansa naisellinen, onkin seksikäs.T ai on "kylmä" ihminen, luullen olevansa asiallinen.

Olen eläkkeellä, mutta työelämässä oli seksuaalista häirintää. Pitääkö vielä tehdä rikosilmoitus vai mennä terapiaan?

Onko joku onnistunut äänestämään sähköisesti Osuuspankin vaaleissa? Pankin ohje: Ei toimi, matkusta konttoriin. Eipä ihmetellä alhaista äänestysprosenttia.

Aivan, varakas on juuri oman edun tavoittelija, kaikki pitäisi saada ilmaiseksi, jopa toisen omaisuus vaikka väärinkeinoin, eikun nimi alle. Vielä kapsahtaa omaan nilkkaan...

Jos haluat nähdä jotain kaunista. Mene katsomaan Pähkinänsärkijä, et pety.

Parkkipaikalla ja muualla katuverkon ulkopuolella kaksi sääntöä. Ruudusta lähtijä väistää kaikkia, muuten oikealta tulevalla etuajo-oikeus.

Nyt onkin sopivasti aikaa selvittää, kuinka paljon halvemmaksi puhdistamo tulee Kukkuroinmäkeen tai Toikansuolle.

Iso kiitos Lauritsalan Koulukallion puistosta. On suuri ilo, kun Lauritsalan koulun oppilaat saivat vihdoin myös omat hienot pihavälineet ja innoissaan kirmaavat puistoon välitunnilla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.