Estarit: Kansanedustajien linnanjuhlat tulisi rajata yhteen kertaan vaalikautena

Raimo Sievinen, kiitos kirjoituksestasi. Se oli asiaa! Kuka vain korjaisi tämänkin eriarvoisuuden? Eivät he, jotka nykyisin ovat päässeet nauttimaan omista runsaista eduistaan.

Hurjaa kuultavaa valtiovarainministeri Orpolta (kok.), että meistä, vuosikymmeniä työtä tehneistä, on tullut valtiolle kestävyysvaje. Ikääntyminen ei ole yllätys. Miksi siihen ei ole varauduttu?

Eläkeläisetkö kestävyysvaje? Meillä on valtavat eläkerahastot, ja ne on aikanaan kerätty eläkeläisten työllä. Nyt on aika käyttää noita rahoja niiden hyväksi, keneltä niitä on kerätty.

Jos Trumpista tuli presidentti niin miksei myös Paavo Väyrysestä?
Miten kummassa ihmisellä  voi olla ajokortti, vaikka ei tunne liikennemerkkejä? Dementiako vaivaa?

Hyväksymällä Trumpin Lähi-idän politiikan hyväksyy myös sen, että konfliktin nyt pahentuessa tapetaan naisia, lapsia, vanhuksia.

Kannattaisi perehtyä historiaan. Arabit ovat asuttaneet Palestiinaa ennenkuin heidät karkotettiin 1948. Jolloin "kansallinen koti" Hitlerin vainoista selvinneille luvattiin.

Jos ei tunne historiaa, ei siitä kannata sanoa "omaa" mielipidettä.
Hyvät suomalaiset, meillä on aihetta kiitokseen. Jean Sibeliuksen Finlandia kertoo kaiken: Meillä on hyvä maa kaunis rakas syntymämaa. Kiitos. –  Marjaliisa

Markus Malmin tyylillä myös Amerikan delaware-intiaanit voisivat vaatia New Yorkia takaisin. Suomalaiset siinäkin mukana. Tutustukaa historiaan.

Nyt kun tytöt eivät ole tyttöjä eikä pojat poikia, niin miten suhtautua sanaan "vanhus". Eikö sekin ole eriarvoistava. Olen 62-vuotias henkilö. Pian tarpeeksi iäkäs "vanhukseksi".

Uskonto, uskovaisuus sotkee oikean ja väärän. Nykyinen Israel on keinotekoisesti YK:n avulla perustettu "alue". Juutalaisuskonto perusteena. 4 000-5 000 ekr. Ei kristillisiä arvoja. – Älä tapa

Trumpin Lähi-idän politiikan hyväksyminen on kuin heittäisi tulitikun bensiinitankkiin välittämättä, mitä niille ihmisille tapahtuu.

Ranska ja Englanti pilkkoivat maan Israel. Siitä lähtien sodittu.
Sallikaa ne bordellit, loppuu lääppiminen ja Suomi-neito on tyytyväinen. Vai onko? – Miituu

Kansanedustajien linnanjuhlat tulisi rajata yhteen kertaan vaalikautena, heidän naamojaan näkee vuodenaikana ihan tarpeeksi.

Jos pennut häiriköivät konserteissa ja kauppakeskuksissa, lienee suurin syy löysissä kotioloissa. Lisää vaan ymmärrystä, joustoja ja hyväksymistä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.