Estarit: Saatiinhan Linnan juhlistakin yksi Urheiluruutu

Kaikki kunnia sotaveteraaneille ja lotille. Älkää kuitenkaan koskaan unohtako kotirintamaa. Niitä naisia ja lapsia, jotka pitivät tätä maata pystyssä.

Yle uutisoi, että vankien terveys romahtanut, kun otettiin yksityiset keikkalääkärit. Pitikö soten testaaminen aloittaa jo muutenkin kärsivillä?

Kiitos, kiitos, että viimeinkin onnistuttiin pysäyttämään täysin turha autoralli Kauppakadulla, kun sankarihautausmaalla on harras tilaisuus. Tosin äänentoiston suhteen on toivomisen varaa.

Taas kerran pistää silmään noiden ammattiurheilijoiden osalta, että kun ura on ohi ja verot maksettu jonnekin muualle, maistuu muiden veroilla ylläpidetty kotimaa mansikalta.

Voi mikä moka. Linnan ulkopuolelle jäi Saara Aalto, vaikka varmasti hän olisi sen parhaiten ansainnut. Noita iänikuisia sinne kyllä hyysätään.

Linnan juhlia katsellessa tuli mieleen eikö juuri nämä henkilöt ole niitä, jotka voisivat toimia sen  eteen, etteivät tuloerot enemmän eroaisi. Tuskin siellä oli yhtään köyhää.

Toivomus näille Linnan "La dolce vita'" -tanssijoille, miettikää. miten pienillä eläkkeillä teidän mummonne. entiset kotiäidit Suomessa elävät.

Vesitornin "juhlavalaistus" on ala-arvoinen ja häpeäksi kaupungille. Missä oli sininen?

Kun vesi- ja sähkömaksuja ym. korotetaan, niin saisiko edes pienimpiin eläkkeisiin korotukset? siis enemmän kuin 5 e/kk.

Mikä ihmeen Alma? Moni tutuistani ei edes muutama päivä sitten tiennyt yhtään mitään tästä Almasta ,jolla on pöyristyttävän värinen letti. Onko tämä nykygurun prototyyppi?

No niin, saatiinhan sitä Linnan juhlistakin yksi Urheiluruutu. Toimittajat pokkailivat näille ulkomailla tiliä tehneille ja veronsa paratiisiin makselleille. Kotimaa maistuu vasta eläkkeellä.

Ihmetyttää, kun ei löydy kenelläkään intoa perustaa metoo-ravintolaa, kun kysyntää tuntuu olevan läpi maailman.

Miksi nuoria soittajia ei ohjeistettu pysymään paikallaan sen lyhyen hetken soittonsa jälkeen kirjastossa. Törkeää käytöstä muita esiintyjiä kohtaan.

Teekkarilaulajien hienoa esitystä kirjastossa 5.12. häiriköivät mistään välittämättä useat aikuiset, lapsista puhumattakaan. Järjestelyt kirjaston taholta pettivät täysin!

Hiihtäjät voisivat pysyä poissa pururadoilta, kun ei vielä ole latuakaan. Meinattiin koiran kanssa jäädä alle...

Rakuunamäen läpiajo on kielletty, koska alueen jalkakäytävät, pyörätiet, valaistus ovat puutteelliset.

100-vuotisjuhla sankarihaudoilla meni mönkään äänilaitteiden toimimattomuuden takia, kuten meni myös 4.6 pääministeri Juha Sipilän puhe. Kukaan ei kuullut puhetta.

Miksi Israelin pitää luovuttaa miehittämänsä alueet takaisin mutta Venäjän ei? – Esukka

Miksi ei ollut sotilassoittokuntaa sankarihaudalla itsenäisyyspäivänä? Mielestäni kuuluu perustehtäviin.

Metsäteollisuus: osto-ja myyjätaho tarvitsee nyt jarrua, tietoisia ihmisiä, ei tunteettomia ajatuksettomia pölkkyjä, jotka tajuavat vain rahan voimakentän.

Jarmo Nieminen on oikeassa. Rakennusten kuuluu porrastua luontevasti kohti Kaupunginlahtea. Paitsi Etelä-Karjalan Osuuspankin täysin epäonnistuneen tornin.

Trump aloitti todellisen joululeikin Lähi-Idässä, uskontojen avulla. Huomio Venäjän kanssa vehkeilystä siirrettiin Lähi-itään. – Narsistivalta

Onko itsenäisyyttä pakko juhlia kahdella, kohta kolmella sotaelokuvalla samasta aiheesta. Voisiko joskus näyttää iloisempaa. Vaikka Akaton mies tms.

Suomi 100, Koskettava muistotilaisuus sankarihautausmaalla. Missä YLE TV:n paikallisuutiset?

Lavolan koulu ansaitsee isot kiitokset Suomi 100-v juhlastaan; oli panostettu ja tehty hienoa työtä esityksineen ja kaikkine koristeluineen. Paikasta huokui hyvä henki ja tekemisen meininki!

Pressanvaaleista Nato-vaalit ja Väyrynen voittoon!

Ihana rauhallinen ja sankarivainajia kunnioittava vartio sankarihautausmaalla 6.12. Ei aina tarvitse olla sirkushuveja, välillä on hyvä pysähtyä miettimään, miksi oikeastaan sankarivainajia kunnioitamme.

Linnoituksen joulumarkkinoilla säästettiin viime vuonna joulupukista, vaikka oikein lehdessä mainostettiin. Ei kiitos näille markkinoille.

Ruotsi on päättänyt kieltää seksin ostamisen ulkomailla. Kuka sitä pystyy valvomaan? Ihmettelen sitäkin, miksi nimenomaan seksin ostamisesta on tehty rangaistavaa, muttei myynnistä.

Toisen valtion pääkaupungin määrääminen on kiva juttu. Määrätään me Pariisi Tanskaan, niin on lyhyempi matka käydä katsomassa Eiffel-tornia.

Itsenäisyys on iloinen asia. Sitä pitää juhlia laulaen ja tanssien. Se ei tarkoita, etteikö muistettaisi myös sodissa taistelleita veteraanejamme. Käytyjen sotien jälkiä ei tarvitse unohtaa.

Olen tehnyt työtä yli 30 vuotta ja maksanut siitä lain mukaiset eläkemaksut. En ole ollut korkeassa asemassa, joten eläke on alle kaksi tuhatta.  Leipä on minulle aivan yhtä kallista kuin työssä käyvillekin.

Kun kuuntelee noita kokoomuksen horinoita eduskunnassa tulee mieleen,e ttä eivät elä samassa valtiossa kansalaisten kanssa. Utopiaa puhetta jostakin unelmamaasta, mitä kukaan ei tunne.

Vai pitäisi vielä eläkekin maksaa nykynuorille. Ei riitä, että on hankittu nykyinen elintaso koulutuksineen, vaan kaikki ulkoistetaan edelliselle sukupolvelle. Tehkää töitä ja hävetkää.

Daniel Kaartinen, kiitos kirjoituksestasi (ES 8.12.). Nuori mies puolustaa omia köyhiä ja pieneläkeläisiä mm. Mitä pahaa on isänmaallisuudessa. – Mökin muori

Älytön ajatus sulkea kaupungin pääkatu autoilta, että joku saisi kävellä.. Sitä varten ovat jalkakäytävät.

Suurituloisille ei tarvitsisi maksaa lapsilisää.

Eläkelaki tuli voimaan 60-luvulla. Me maksoimme omat ja edellisen sukupolven eläkkeet. Nykyinen sukupolvi saa hankkia omat eläkkeensä.Indeksi takaisin, koska se oli lakiin kirjattu ja luvattu.

Rakuunamäen läpi autolla kaahaavat vaarantavat jalan ja pyörällä liikkuvat aikuiset ja lapset.


On se kumma, kun aurauskeppejä ei saada maahan kiinni. Ensimmäinen sohjoauraus ja kolme3 kymmenestä kepistä metsässä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.