Estarit: Makoisat pullakahvit ilman joulumusiikkia

Olipa makoisat pullakahvit kahvilassa! Mikä parasta, mieli rauhoittui ostosten lomassa ilman joululauluja. – Rauhallisin mielin jouluun

Aika paljon nähneenä mummelina ihmettelen, miten naispoliitikot pystyvät ratkomaan isoja asioita, jos eivät saa edes käpälöiviä ukkoja kuriin. Turhanpäiväistä parkumista.

Huh huh, minkälaisessa kunnossa tiet ovat tässä Lappeenrannan keskustan alueella! – Vasta Lappeenrantaan muuttanut

Seksi pitäisi vapauttaa lailla, mutta peliautomaatit ja väkivalta kieltää. – Kansalainen

Jos ensi vuoden alusta, tilatessani tuotteita nettikaupasta, pitää antaa pankkitunnukseni "kauppiaalle". Kuka takaa, etteivät huijarit ole edellä?

Tero Lehterän kannattaisi laittaa kultamunat samaan koriin. Urho, Kalle, Topi, Roy ja Jonatan. Saadaan nähdä Tupu, Hupu ja Lupu kaukalossa pitkästä aikaa!

Nuoret vievät vanhojen hoitajien duunit, edestä pois kuusikymppiset kukkahattutädit.

Hieno juttu, kun Jelly Jortikka saa mainostaa yhdeksän jälkeen illalla, mutta ”keppanaa” ei saa ostaa ennen yhdeksää aamulla.

Selkäpiitä vähän kylmäsi, kun Marian aukiolla ei kuullut yhtä suomen sanaa. Pakkasukko piti juhliaan ja vieras laulu raikui. Toki iloista joukkoa.

Vastuuntuntoinen kasvattaja ei myy koiraa ylipainoiselle lyllertäen kävelevälle henkilölle.

On kyllä rahaa ammattikorkeakoululla! Ei ole rahasta puutetta. Kuukauden sisällä jo toista kertaa lähes sama iso joukko matkustanut Vietnamiin!

Miten onkaan, kun katsoo elokuvaa Täällä Pohjantähden alla, löytyy siitä samoja aatoksia tämän päivän Suomeen. Jopa poliitikot käyttävät samaa sanastoa. Hallituksen jakokulma vähän vinossa.

Salassa pidettävän tiedon aikamäärät on eduskunta päättänyt. Ei niitä voi toimittaja lähteä oman mielensä mukaan arpomaan. Perästä kuuluu.

Nuijamaan raja vuotaa, busseja päästetään läpi vaikka kanavan huoltotie on bussiliikenteeltä suljettu! Miksi näin?

Lainsäädäntö koskee myös toimittajia. Kotietsintä pitääkin tehdä, kun edellytykset täyttyvät, kuten Halmisen tapauksessa. Maan turvallisuus vaarassa?

Kyllä Puolustusvoimien ylipäällikkö tietää, miten tositilanteessa toimitaan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.