Estarit: Invaliditeetti ei aina näy ulospäin

Miten on mahdollista, että kansanedustajat viettävät viinanhuuruisia pikkujouluja täysistunnon aikana? Eipä ihme, että siinä talossa ei saada mitään aikaiseksi.

Minkälaisten ahneiden kynsiin tämä hallitus kaikkine sote-sekoiluineen on meidät saattamassa. Nyt näiden pohjattomaan pussiin pitää saada eläkeläisten omaisuuskin.

Pysäköinninvalvojille, S-marketin pyörätelineiden edessä keskellä jalkakäytävällä on autoja ja Alkon kohdalla inva-paikalla luvattomia autoja.
Miten Ari Torniainen kehtaa syyttää omasta takinkäännöstään virkamiehiä?  – Matti

Vai eläkeläiset omaisuudellaan kustantamaan hoitokulujaan. Mikäs siinä, mutta sitten myös lapsilisät pois, äitiyslomaa vain 5 kuukautta, esikoulu pois, päivähoito omasta pussista. Näin oli meillä aikanaan.

EU kieltää uudenvuoden tinat. Ymmärrettävää kyllä, kun syntyneet valokset usein EU-vastaisia.

Kyllä keskustassa voi kävellä turvassa. Jalkakäytävät joka kadulla ja tyhjiä aukioita.

Hesari julkaisi jutun, jonka itä ja länsi ovat tienneet jo kauan. Meillehän sitä ei pidä tiedottaa.

Kun kerran on tiedossa, millä paikkakunnilla näitä valepoliiseja liikkuu, pitäisi tiedottaminen vanhuksille hoitaa muuten kuin mainintansa uutisissa. Tieto monille ei mene näin perille.

"Muista paistorasvoille oikea osoite" -otsikko on oikea, mutta jutun sisältö väärä. Missä kerätään arvokas jäte hyödynnettäväksi biopolttoainetuotantoon?

Se inva, jota ei näy, voi olla sen "röyhkeän" nuoren jättämänä asioimassa kaupassa, josta sitten invapaikalle autoon könyää!

Millä muulla taholla kuin Rajavartiolaitoksella on kanttia kaikin keinoin vaikeuttaa satojen miljoonien vientikauppaa? Heillä palkka juoksee vitsejä keskenään asiakkaistaan heitellessä.

TV1 osaa löytää aamuohjelmaan takuuvarmasti Suomen tylsimmät haastateltavat. Joku viisas on joka aamu opastamassa jonkin vempaimen palveluja. Katsoja voi huoleti ottaa varmistimen päältä.

Paiskikaa töitä ja alkakaa ansaita omat eläkkeenne, kuten mekin aikanaan. En voi uskoa, että meidän ansioista vielä maksetaan tulevat eläkkeet. Toivon, ettei jakovaraa silloin enää ole.

Se "röyhkeä" nuori voi itse olla inva, jonka vamma ei päällepäin näy. – Itsekin invaa kuljettanut nuori, ei röyhkeä

Näin sivusta seuranneena, maailman kovimmat valittajat, löytyvät ilmaisilta hiihtoladuilta.

Meillä imatralla on niin pystyvät latumiehet, että tekevät ladun hiekalle, mullalle sekä veteen. Miten Lappeenrannassa.

Hesarin toimittajan kotietsintä sujui täysin lakipykälien mukaan. Trollit yrittävät sotkea pressan mukaan asiaan. Ei onnistu. Olkaa tarkkana

Kyllä on Lemin kirkolla katujen auraus ja hiekoitus luokatonta. Vaihtakaa urakoitsijaa, veroja kuitenkin maksetaan kaikki

Oli juttu eläinrääkkääjän koirista. Miksi viranomaiset antavat sairaita ja kidutettuja eläimiä eteenpäin? Eikö olisi armeliaampaa lopettaa ne?

Miksi Luumäen kamera Taavetissa ei toimi? Siirtoakin voisi harkita.

Ensin hiekat sohjoon, sitten traktori korjaa sohjon pois! Näin hölmöläiset tekee! Anna mun kaikki kestää! Tyhmyys huipussaan!

Miten tienhoito on näin huonoa? Nuoskalla ilmalla ei hoideta teitä kuntoon vaan odotetaan, kun tulee pakkanen. Etenkin risteysalueet hirveässä kunnossa.

Meidän sukupolvemme ei valittanut, kun sodan sukupolvelle maksettiin eläkkeet maksamistamme eläkemaksuista. Nyt on teidän vuoronne osallistua meidän eläkkeisiin, jos rahastot eivät riitä.

On se näköjään vaikeaa Lemillä aurata maantieltä lumet ja sohjot pois.
Hallitus hävittää maastamme köyhyyden. Vieläpä hyvin tehokkaasti, luonnollisella poistumalla.

Ihan vaan tiedoksi, että vesitornin liikenneympyrän kuusessa ei roiku mikään rätti vaan veteraanien Suomi 100 -nauha, jota  myös rintamerkkinä on myynnissä.

Sananvapaudesta mesoajat eivät taida ymmärtää, kuinka vakava rikos sotilassalaisuuden julkaisu on! Sodan aikaan vakoilija ammuttiin välittömästi! – Eikka

On totta että Marian aukiolla ei tarvitse pelätä autoja eikä myöskään ole vastaantulijoita. Jalkakäytävällä voi myös liikkua autoja pelkäämättä ja pistäytyä vaikka kaupassa.

Markus Malmi unohti mainita mielipidekirjoituksessaan heijastimien käytöstä myös muut metsän eläimet kuten karhun, peurat, mäyrät , jänikset uun muassa. Eikö niilläkin pitäisi olla heijastimet?

Onko siirrytty toimittajien diktatuurin, kun puolustusvoimain erittäin salaiset tiedotkin pitää levitellä ympäri maailmaa. Toimittajat eivät osaa edes hävetä tekemäkään selviä rikoksia.

Samanlaiset vähennystalkoot tasapuolisuuden nimissä ammattikorkeaan kuin Sammossa! Siellä on päällikköä ja johtajaa, joiden toimenkuvaa ei kukaan tiedä, eivätkä aina itsekään!

Kumpi on kovempi jätkä: Jatkuvasti kaistaa vaihtava, vai muiden mukana ajava?


"Voi tätä rikollisuuden määrää", sanoisi ex-pääministeri Paavo Lipponen (sd.). Mitä salattavaa siellä kotona oikein on, kun yritetään estää poliisilta kotietsintä. Eletään siivosti niin ei tarvitse pelätä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.