Estarit: Asiantuntijoiden tulo urheilulähetyksiin on tehnyt niistä keskusteluohjelmia

Helsingin Sanomat toimii kuin maanpetturi. On rajansa, mistä on syytä kirjoittaa. Oman maan turvallisuusasioiden paljastaminen on pöyristyttää.

Karmeasta löyhkästä päätellen Kaukaan sellutehtaan hajuongelmat ovat tulleet jäädäkseen. Jatkuvia henkeä salpaavia päästöjä. Onko kyse säästöistä väärässä paikassa vai osaaminen hakusessa?

Laatumediaan ja demokratiaan on brexitin ja Trumpin valinnan jälkeen entistä enemmän luottamista, toisin kuin Venäjän trolli väittää.

Seksuaalinen häirintä työpaikoilla on sen vaikea asia, koska suurin osa tekijöistä on miehiä ja kohdistuu nuoriin naisiin. Jos viet asian edelleen, siitä alkaa kierre, missä häviäjä on nainen.

Hesarin toimittajan kotietsintä, ilman oikeuden päätöstä on alku uudelle tiedustelulaille. Siinä kyseenalaistetaan kansalaisoikeudet, mitä vielä on jäljellä. Harkitse, ketä äänestät tammikuussa.

Olemme kovaa vahtia matkalla poliisivaltiota ja harvainvaltaa. Sen saatte, kun äänestätte näitä vaaleansinisiä ja mustapaitoja (kok.). Muutos aikaiseksi jo heti tammikuun vaaleissa.

Kaupan parkkihallissa nuori nainen ajoi ainoalle invapaikalle ja sanoi, että on inva-lupa, kun kysyin. Invaa vain ei näkynyt missään. Röyhkeää nuorelta.

Sunnuntailehden paras uutinen: Marian aukio ei ole katu. On ihanaa käveleksiä ydinkeskustassa varomatta autoja saati busseja. Tykkään!

Tämä presidentti Sauli Niinistö alkaa olla jo suosionsa ja vallan sokaisema, joka puuttuu kansalaisoikeuksiin ja sananvapauteen. Nämä tuskin on hänen ydinaluettaan, joten äänestäjät valitkaa tarkkaan.

Kerro salaiset tietosi Hesarille. Se haluaa vilpittömästi taata muidenkin lukijoiden pääsyn tärkeisiin tietoihisi, "joita ei muuten olisi saatavilla".

Niin sanottujen asiantuntijoiden tulo urheilulähetyksiin on tehnyt niistä keskusteluohjelmia, kuvottavaa.

Onko niin, että joku epäisänmaallinen poliitikko tai virkamies on jälleen myynyt salaista tietoa medialle? Maanpettureita tässä maassa riittää.

Kuka kerkeää vielä henkilöitä seksuaalisesti häiritsemään? Kännykkäähän nuo näkyy räpläävän kaiken päivää. – Eetu


Jos paljastuu, että Juha Sipilän hallituksessa tai eduskunnassa on myyrä, niin saatiinpahan Suomeenkin ihan ikioma "watergate".

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.