Estarit: On rillumarei-meininkiä eduskunnassa, oikein joulusirkusta.

Kukapa olisi uskonut, että Suomen suurin – ja tähän saakka luotettavin – sanomalehti epäisänmaallisessa skandaalikiimassaan vajoaa iltapäivälehtien ja jopa Seiskan alapuolelle.

Suomi 100 päättyy ikävästi, kun erittäin salaisia asiakirjoja julkaistiin. Lehdistön lähdesuoja täytyy purkaa, koska se on vaaraksi kansalaisille.

Vähän rotia sinne päättäjien rivistöön. Ei uskoisi, että näiden käsissä on maan turvallisuus, kun pelkäävät jo omaa varjoakin. Suurin häpeä siitä, että mennään toimittajan kotiin luvatta.

Maahanmuuttajien kustannukset olivat vuonna 2016 noin miljardi euroa eli 20 000 euroa per nenä. Paljonko ne kansaneläkkeet ja työttömyyskorvaukset olivatkaan?

Punaisten mökkien myötä tuli hieman väriä Marian aukiolle. On katselijoita, kyselijöitä ostajien puuttuessa. Sama ongelma Kristiinassa, katselijat ei yrittäjää ilahduta.

On rillumarei-meininkiä eduskunnassa, oikein joulusirkusta.

Lopettakaa ihmiset valitus joka asiasta. Ensin haluttiin joulutori ja nyt kun se saatiin, niin sieltä puuttuu se ja tämä ja tuo. On meillä tosi ongelmat.

Persut sikailivat eduskunnassa juotuaan ilmaista viinaa. Voi tätä hölmöä sakkia!

Eikö maassamme oikeasti ole enää muuta haastetta, kun laittaa pakkopussaajia ja epäkypsiä lääppijöitä ruotuun. Tympeää.

Olen samaa mieltä Tapani Sunin kanssa. Saimaan kaupunki on nyt ajankohtainen.

Suurkiitos Lauritsalan paloasemalle rinteen valaisusta, jotta lapset voivat lasketella myös iltaisin. – Ismo P

Lappeenrannalle iso kiitos, kun tarjosi Pyörteen orkesterin ihastuttavan konsertin ja Myllysaareen upouuden kiukaan ja koreasti valaistun kuusen kaupunkilaisille!

Laki sallii lemmikin valvotun ulkoiluttamisen taajama-alueilla. Lakia noudattavalle omistajalle räyhääminen on paitsi törkeää myös lain vastaista.

Päivähoidon tilaongelmat ratkeavat perhepäivähoitoa tukemalla. Pienelle parasta on pieni ryhmä, jossa aina tuttu hoitaja. Edullista kunnallekin.

Persujen Teuvo Hakkarainen edustaa kaikkea sitä, mitä puolueen arvomaailmaan kuuluu sivistys, koulutus, lainkuuliaisuus mukaan lukien.


Työtön on aktiivinen myös silloin, kun etsii avoimia työpaikkoja omatoimisesti ja lähettää kymmeniä jopa satoja hakemuksia, vaan sitäpä ei huomioida! – Työtön ilman omaa tahtoa

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.