Estarit: Sudet pitävät hirvikannan kurissa

Kokoomus vie kepua ja sinipersuja sotessakin mennen tullen. Ei hyvältä näytä.

Jaetaan hyvää joulumieltä lapsille Joulupuu-keräyksen kautta. Itse ainakin liikutuin niin, että aion osallistua. – Joulu kaikille

Nordea tuo pääkonttorin Suomeen, miksi? Siksi, koska Ruotsissa koittavat huonot ajat ja Suomessa kasvu jatkuu sekä EU jelppaa jäsenmaita.

Herkäksi on mennyt tämä pullamössöaika kaikkine someiluineen. Mikä ennen oli leikkiä, on nykyisin kiusaamista.

Näyttää kovasti, että sote-uudistus on karannut käsistä päättäjiltä. Mehiläinen pyrrää ja hyrrää jo ihan hurmoksessa ja kohta on maa kennoja pullollaan. Kansalaisten kukkaroa kupataan urakalla.

Sudet pitävät hirvikannan kurissa ja männyntaimikot voivat hyvin.

On hävyttömyyden huippu, jos ei meille eläkeläisille palauteta leikattua indeksiä! Monet meistä ovat nuorena olleet pienenpienellä palkalla töissä kaupoissa ja konttoreissa.

Ei näistä työpaikkailmoituksista ota selvää. Jos karjanhoitajaksi halutaankin keikkailevaa kokkia. Lehmille vissiin gourmet-ruokaa.

Linnan juhlien eliittiä katsellessa tulee muistaa, että nämä samat olivat opiskeluaikoinaan -60 ja-70 luvuilla kovimpia sotaveteraanien pilkkaajia ja halveksijoita, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Sytytetään itsenäisyyspäivänä ja jouluna kotimaiset, hyväsydämiset kynttilät ja tuetaan suomalaista työtä.

Nordea voi siirtää konttorinsa Harapaisiin tai Hyväristön mäkeen. Ei tarvitse piilotella kauppakeskuksessa!

Kaupunkilaiset eriarvoisessa asemassa, kun Rakuunamäellä on normaalia läpiajoliikennettä häiritsevä ajokielto! Miksi ihmeessä verovaroilla ylläpidettäviä teitä voi käyttää vain osa ihmisistä?

Kannattaa harkita ollenkaan keskustaan tulemista, jos ei enää jaksa yhtä kortteliväliä kävellä. Valtakatua ei tule avata liikenteelle eikä pysäköinnille. Huoltoajo tietysti sallittava.

6.12 otan "paukut" leikattua veteraanien kunniaksi ja erityisesti JR1:n lotille ja sotilaille!

Kaukaan koulun ikkunoiden joulukoristeet ovat kauniit, taas kerran. Kiitos
Jos karjanhoitajaksi haetaan kokkia. Pääsisinköhän minä entinen karjakko sitten kokiksi.

Kiitokset urheiluliike XXL:lle siitä, että pitävät liikkeen suljettuna 6.12 ja juhlistavat näin Suomen itsenäisyyspäivää. Arvot näin ahneuden edellä, toisin kuin Eekoolla!


Kiitos Juha Sipilä leikkauksista, joilla lyhennät valtion eli meidän velkaa. Ajattelet lapsiamme, joiden rahoja käytämme jatkuvasti velkaannumme. – Älliä

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.