Estarit: Miehiä tunnutaan naisten taholta syyllistettävän kaikesta

Kiitos itsenäisyyspäivän juhlista urheilutalolla. Sali saatu juhlavaksi. Hyvä ohjelma. Erinomaiset solistit, kuorot ja orkesterit. Kutsuvieraita olisi mahtunut enemmän. Pari juhlapöytää tyhjänä.

Fingerpori pilkkaa usein kristinuskoa. Miten jos pilkkaisi toista uskontoa välillä, ei taida uskaltaa.

Ovatkohan nuo Kaukaan tehdaskombinaatilta kuuluvat meluäänet ympäristöluvan edellyttämällä tasolla? Vaikuttaa, että melusaaste on voimistunut Lauritsalan alueella.

Tehkää jotain siihen Kauppakadun ja Mutkakadun ongelmaan, kun se vaan on niin sekava kaikille ja ulkopaikkalaisille!

Silmä silmästä ja hammas hampaasta on monen uskovaisen linja. Lähimmäisen rakkaudesta ei tietoakaan.

Kyllähän sen venäläinenkin tajuaa, että turha seisottaa tuntitolkulla bussilasteittain ihmisiä Nuijamaan rajalla, kun siellä ei mikään toimi.

Nato-maat puolustavat toisiaan. Siksi Natoon nopeasti Suomikin. Äänestän Torvaldsia. Hyvä Suomi 100. v!

Markus Malmi ei arvoa anna palestiinalaisille (ES 9.I2. ) Kyllä 2000 vuoden asuminen oikeutta antaa. – MN

Eläkkeet rahoitetaan pääasiassa työntekijöiden ja työnantajien työeläkemaksuilla. Nyt kerättävät eläkemaksut eivät riitä kattamaan menoja. Eläkeindeksin korottaminen aiheuttaisi työttömyyttä Suomeen, koska joutilaat eläkeläiset lähtisivät tuhlaamaan ylimääräiset rahat etelän lämpöön. – Ukko

Ensin teatterikiima ja nyt Saipa-kiima. Vieläkö voi Lappeenrannan energia asiakkaita kupata lisää? Ps. piiloverotus

Miehiä tunnutaan naisten taholta syyllistettävän kaikesta. Viimeksi urheilijoiden palkoista. Mahtaako kyse pohjimmiltaan olla siitä kuuluisasta kateudesta?

Joopa, maahanmuuttajille palkkaa pari tonnia kuussa, kun kantaväestö ei edes yli neljänkymmenen (40) vuoden työuralla ei saa eläkettä kuin 1 500 euroa kuukaudessa.Hallitus se tietää kuka tarttee ja mitä.

Urheilussa palkat eivät ole kiinni minkälainen peli jalkovälissä on. Vaan se, mistä ihmiset maksavat enemmän.

Kyllä meitä eläkeläisiä viedään kuin laskiämpäriä.Vieläkö tekee mieli äänestää yhtäkään puoluetta saati ketään presidentinvaalissa. Koko porukka on yhtä suurta vitsiä.

Tämä se on suhde hallituksen ja työmarkkinakentän päätöksissä. Hinnat hinataan tappiinsa, mutta eläke nousee 1,50 euroa. Aletaan eläkeläiset kulutuslakkoon. Joulupukille tänä vuonna ei oota.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.