Estarit: Kansan pitää saada äänestää Linnanjuhliin osallistujista!

Sainpa ensi vuodelle eläketiedotteeni. Eläke nousi 1,48 euroa kuukaudessa. Sähkön siirron korotus ensi vuonna 10 prosenttia. Miten minä eläkkeelläni pärjään? No, sähköt poikki kokonaan ja kerjuulle?

Miten paljon kaupunki maksoi tuosta katastrofaalisesta äänentoistosta sankarihautausmaalla? Eikö olisi ollut mahdollista ennakkoon testata, jotta pelittääkö? Hieno juhla lässähti totaalisesti.

Seuraaviin linnanjuhliin kansan pitää saada äänestää, keitä haluaa siellä nähdä ja kansanedustajat kiertoon. Korkeintaan puolet kerralla listalla. Maksimikutsu kolme kertaa. Muuten kulut maksaa kutsuja.

Ihan sama, jos venäläiset jonottavat tuntikausia Nuijamaalla tai tankkaajia sakotetaan siellä. Itäraja pitäisi olla kokonaan kiinni ja ulkomaanmatkat verolle. Pysyköön jokainen kotonaan.

Maksetaanko rouva Haukion edustusvaatteet verovaroista ja miksi? Hänellä on vain edustuksellinen asema, mutta ei virkaa. Miten kansanedustajien juhlakuteet? Ovatko maksullisia mannekiineja?

Prisman parkkihallin opasteissa on puutteita, koska lähes joka kerta, joku ääliö tai harhaanjohdettu ajaa hallissa väärään suuntaan. – Vastavirtaan

Lumi on ihana asia talvella, jos vaan tiet pidettäisiin ajokunnossa!

Kyynel tuli silmään. Sankarihaudoilla seisonee nuoret miehet ja naiset osoittivat, että Suomen on hyvä lähteä tästä eteenpäin.

Oikein Daniel Kaartinen. Itse köyhyysluukussa ja vaimo myös työmarkkinatuella. Eikä muka toimeentulotukea saatavilla. Rahat maahanmuuttajille?

Haloo, missä aura-autot, kun tiet lumisia ja sohjoisia?

Milloin sitä, milloin tätä. Aina jonkun muun pitää. Tarttukaa itse toimeen, kuten Nuijamies-ryhmä nyt tekee! Kaikki voivat tehdä kaupunkinsa eteen.

Omainen, syöttöapua ja löysähkö pitkähihainen trikoopaita jouluna lahjaksi äidille tai isälle palvelutaloon. – Hoitaja

Ei sepeliä siihen upottavan moskan päälle kiitos. Raskaalla jyrällä skeida pois; fillarimies kiittää. Ei sepeliä.

Lehdenjakaja, aura-auton kuski ym. tekevät tärkeää työtä. Eläkeläinen voi kääntää kylkeä ja nukkua vaikka puoleen päivään, jos sattuu heräämään elämän ääniin.

Aivan upea itsenäisyyspäivän juhla, mutta urheilutalo ei ole sopiva paikka noin juhlavaan tilaisuuteen.

Olipa komeata katsoa itsenäisyyspäivän kunniavartiostoa Lappeenrannassa. Kaikilla sadoilla oli yhtenäiset vaaleat asut ja vihreät pipot. Kiitokset järjestäjille ja osallistuville! –  LM


Hienoa Markus Malmi, mielipiteesi on täyttä asiaa. Juuri näin. – Tupu

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.