Estarit: Uusi alkoholilaki on kuin laskisi keväällä orivarsat aitaamattomalle laitumelle

Olisi valaiseva idea laittaa Lappeen kellotapuliin valonheittimet.
Se on sietämätöntä, kun nuo kauniit joululaulut väännellään mitä rumimpaan muotoon.

Lämmin kiitos Sammonlahden seurakunnalle ihania muistoja herättävästä Ikkuna jouluun -näytelmästä. Ennenkaikkea kiitos ohjaajalle ja näyttelijöille. Hyvää joulua! – Mummo ja pappa

Uusi alkoholilaki on kuin laskisi keväällä orivarsat aitaamattomalle laitumelle tai ottaisi vankilan kalterit pois. Laittakaa viinit ja kossut saman tien, koska veronkeräys tässä syynä!

Jätekeskus maksakoon sen puristuslaitteen! Astia ei ole oma!
Markus Malmi kertonee, miksi palestiinalaiset pitää karkoittaa heidän synnyinkaupungistaan. Ja mihin nämä " karkotetut" laitetaan. Tuskin "Hitlerin" tyylillä.

Nelosolut ruokakauppoihin, saadaan kestävyysvaje kuntoon, kun maksat poksahtavat nopeammin.

Näitten suomalaisten "uskonpuhdistajien" kannattaisi miettiä, mihin laitetaan ihmiset, jos he ajetaan pois omilta synnyinsijoiltaan.
Jääkiekko on Lappeenrannan urheilun käenpoika.

Jos haluat nähdä jotain kaunista, käy katsomassa teatterissa Pähkinänsärkijä. Bravo!

Huonosti aurattu lentokentän kivituhka. Fillarilla pääsi vauhdin kanssa, mutta joku oli jäänyt jopa suksien kanssa jumiin. Viittilöi sauvoilla apua.
Miksi Lappeenrannan liikennevaloissa on Lavolankadulla ja Helsingintiellä tieliikennelain vastaisia nuolikuvioita käytössä?

Eikö Marian aukiolle mahtuisi edes yksi joulukuusikauppias? Tulisi vähän joulun tuntua. Nyt pulaa asiakkaista ja tunnelmasta.

Lopettakaa ihmeessä Kelalta nämä toimeentuloasiat, sotkevat kaikki sekaisin. Näitten takia omat laskutkin sekaisin. Sosiaalityöntekijät kuuluu hoitaa nämä.

Lappeenrannalta "viisas" päätös säästää hiekoituksessa, ihmiset taittavat luunsa, aika kallista sekin! Toivon hiukan lisää älyä ja harkintakykyä päättäjille joululahjaksi.

Lappeenrannan kaupunki osti meidän veronmaksajien rahoilla Upseerikerhon ja lahjoitti sen yhdistykselle. Ostaisikohan se minulle pienen asunnon, niin pitäisin siitä varmasti huolta. Jään odottelemaan.

Joulutorin paikka paras mahdollinen, mutta kolkkoa, kojut liian kaukana toisistaan. Miksi ei valoja, kuusia, penkkejä hetken levähtämiseen?

Luulevatko poliitikot, että huoltotien liikenteen rajoittamisessa on kyse turvallisuudesta? Venäjän viranomaisethan haluavat, että kulutus suuntautuu oman maan markkinoille. – Ei naiivi


Kiitos Risto Kuivaniemi, sanoit sen mitä moni ajattelee. – Kyllästynyt

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.