Estarit: Kampaajat vääntävät asiakkaan tukkaan "tekeleen", jota on kotona mahdoton laittaa

Toivonmäen joulu lumosi meidän perheen jälleen. Lapsille ihana riihi täynnä lahjoja. Paketeissa leluja ja nameja. Kiitos ihanasta tapahtumasta. – Äiti

Kun muut maailman valtiot onnittelevat satavuotiasta Suomea, niin Venäjä koukkaa Suomen alueelle sotakoneella. Voi että meillä on tyhmä ja sivistymätön naapuri.

Joukkorahoitus Nuijamieheen! Milloin alkaa keräys vesitorniin, niin osallistun heti.

Miten voi olla, ettei Kelaan saa puhelimitse yhteyttä? Automaatti vastaa jatkuvasti: "Meillä on nyt ruuhkaa, soita uudelleen".

Israel pommitti jälleen Syyrian tutkimuslaitoksia. Pian YK asettaa Israelille pakotteita.

Kun vuosikymmenten työstä alle pari tonnia eläkettä saava yksinasuvan hakee apua Kelalta, löytyy kyllä pykälä, miksi tulot ovat liian suuret. Miksi lapsilisien maksuun ei ole tulorajaa?

Köyhää sitä kupataan haudan reunalle asti, kun ei ole näitä halpoja pääomatuloja. Energian siirtomaksu on mitoitettu vuoteen 2028 saakka, jolloin meikä on lähes 100-vuotias. Ei paljon jakelukatkot kiinnosta.

Onnea Suomi 100-v. Hyvä maa asua. Vaikka elämä on joskus vaikeaa, metsästä saan elämän voimaa ja jaksan eteenpäin.

Antaako joulukuusen myyjä kuitin? Mielestäni veronalaista tuloa.
Meillä oli Eläkeläisten puolue, mutta ei menestynyt 30 vuotta sitten. – Erkki Pulli

Miksi kampaajat ei kuuntele, vaan vääntävät asiakkaan tukkaan "tekeleen", jota on kotona mahdoton laittaa.

Ihana Suomi 100-juhla Joutsenon eskarilaisilla. Iloisia ja laulavaisia lapsia sekä mukava tunnelma. Juontaja oli myös tosi reipas.

Meille vähäosaisille. Suomi "sata" ei anna aihetta juhlaan.

Kaukaan koulu ei taaskaan petä. Osoittaa kauniilla ikkunakoristeilla yhteenkuuluvuutta ja kunnioitusta yhteiskuntaan. Kiitos.–  Ohikulkija

Eläkkeistä mielensä pahoittajia tällä palstalla riittää. Eläkeindeksin leikkaus on ja pysyy. Se on kohtuullista nykyisiä ja tulevia eläkkeet maksavia ikäluokkia kohtaan.

Nyky-yhteiskunnassa ei mikään toimisi ilman  sähköasentajia, mutta missä on arvostus.


On huonoa asiakaspalvelua, jos yrittäjä haukkuu minulle "hankalia" asiakkaitaan. Mieleen tuli, olenko itse " jonossa" seuraava. – Entinen asiakas

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.