Estarit: Eduskunnan istuntosalin patsaille täytyy saada housut jalkaan

Lappeenranta saisi hyvät tulot käyttämällä pysäköinninvalvojia tiuhemmin Pikisaaressa. Virhemaksuja saisi jakaa kylliksi mielenkiintoisten parkkeerausten takia.

Kateellisuus on ällöttävää. Satun tietämään, että itse hankkivat vaatteensa. Ei sinun verorahoilla.

Mitä luulette sähkön siirtomaksua olevan? Se on suoranainen veronkorotus, koska sähkölaitos tilittää kaupungille aina suuremmat miljoonat, mitä saa kuluttajilta perittyä. Näin meitä narutetaan.

Kun junaradalle tehdään ilkivaltaa, on junassa olijoilla vakava loukkaantumisen riski. Pitäisikö ajonopeuksia alentaa riskin pienentämiseksi?

Milloin on tulossa eduskunnan käsittelyyn kansalaisaloite eläkeindeksin palautuksesta. Käpälöinti pääsi ohituskaistalle, koska se ei maksa mitään. Indeksi on vähintään yhtä tärkeä, siitä eletään.

Minulta varastettiin postissa kuoressa ollut rippilahjaraha kuusi vuotta sitten. En ole tarvinnut tuon jälkeen postin palveluja ja nyt olen jo säästänyt moninkertaisesti varastetun summan.

Jahas, nyt kai naapuri hakee maksajaa kanavatielle kieltäessään linja-autojen ajon. Jos tietä edes harkitaan, kustannukset ehdottomasti maksaa elinkeinoelämä, ei veronmaksajat.

Hyvä Markus Malmi. Raamatun historiaa tituleeraamalla ei poisteta sitä tosiasiaa, että Jerusalem on kuulunut arabeille. Vain pieni osa juutalaisia siellä asunut kauemmin.

En omista yhtään bonuskorttia, en sitoudu minkään "tuputtaja-ketjun” asiakkaaksi. Käyn pienissä "kyläkaupoissa". Saan tehdä ostokseni rauhassa ostaen mitä tarvitsen.

Jo riittää! Eduskunnan istuntosalin patsaille täytyy saada housut jalkaan.

Ei siitä ole monta vuotta, kun miehet saivat saman verran rahaa kuin naiskiekkoilijat nyt. Ei ole tullut itsestään.

Tavat ovat raaistuneet: kiroillaan, ahdistellaan, syödään hattu päässä jne. Mitähän koulussa opetetaan? Ilkeilyä somessa?

Mihin ahdistelukategoriaan kuuluu tällainen tapaus, kun pankinjohtaja järjestää eroavalle naiselle talon lunastuslainan ja alkaa myöhemmin lähestyä seksuaalisesti velallista?

Milloin Yle lopettaa urheiluterrorin uutislähetyksissään. Riittää aamusta pari kertaa lyhyesti. Kuka hullu on kiinnostunut maaleista Amerikassa? On työlästä juoksennella vaihtamassa kanavaa.

Kyllä olivat Joutsenon lumimiehet ahkeroineet lumimyräkän jälkeen. Oli ilo ajella keskiviikkoaamuna. Kiitos. – Taksinainen

Ihmetellään, miksi syntyvyys laskee. Kyllä nykyisillä jonninjoutavilla seksihöpötyksillä vähätkin halut häviää. - Normaali mies

Kiitokset Kalliolle ja muille urheilutalon itsenäisyyspäiväjuhlan järjestäjille tilaisuuden videoinnista. - Kotona ohjelmasta nauttinut veteraani

Jo ensimmäinen lumipyry paljasti, miten rivitalot säästävät lumen poistokustannuksista kolaamalla lumet kadun toiselle puolelle naapurin vaivoiksi.

Ymmärrän, jos kesän jälkeen lumenauraaminen tarvitsee tottumista! Mutta jos lumet työntää kadulta suoraan autotallin luiskaan, tuntuu teko tahalliselta.

Trumpin tekojen tarkoitus on edistää aseteollisuutensa myyntiä, seurauksista maailmalle välittämättä.

Kauppiaat. Opastakaa myyjiänne. Jos asiakas sanoo: "kiitos ei en halua",  ja silti "tuputetaan". Ei hyvää asiakaspalvelua, vaihdoin kauppaa.

Eläkeindeksi korottaminen nostaisi suuria eläkkeitä turhaan. On parempi laittaa rahat pienpalkkaisten työntekijöiden verohuojennuksiin. – Ukko

Koraani tunnustaa Israelin maan kuuluvan juutalaisille (israelilaisille), joka on heidän luvattu maa, suura 10/93. Koraanissa ei mainita lainkaan Jerusalemia.

Palestiinan valtiota ei ole ollut koskaan. Arabit eivät puhuneet Palestiinasta ennen 1948. Alueen nimen "vaihtoi" Israelin kiusaksi Keisari Hadrianus v.135 jkr.

Sitä ruotsalaisten jäähallia ei sellaisenaan voi tuoda Lappeenrantaan. Esimerkiksi ensimmäisestä ja neljännestä kerroksestahan puuttuvat ravintolat kokonaan.

Kyllästyttää jatkuva häirintähöpinä. Joku yrittää sillä Linnaan ratsastaa. Normaali käytös on normaalia, jos joskus läikähtää, niin se on elämää.

A-studio 12.12. Toinen keskustelija häirinnästä: "Eletään 2000-lukua, ei aikoja, jolloin kyseinen käytös on ollut ok". Häirinnän kohteiksi joutuneista se ei koskaan, minään aikoina ole ollut ok.

Nyt on valkoisen heteromiehen arvomaailma ajettu niin ahtaalle, että hänen on syytä suuntautua islaminuskoon arvostuksen palauttamiseksi.

Nauttikaa vielä tänä jouluna joulupukista. Ensi jouluna sillä ei ole partaa ja sitä kutsutaan erääksi jouluhenkilöksi.

Helsinki ei huolinut suurta moskeijaa. Meillä olisi Ikean tontti tyhjänä. Eikun Kimmo asialle! - Topi Toimeton

Muistakaa hyvät ihmiset tämä kokoomuksen vedätys eriarvoisuuden kehityksessä. Lupaa, että seuraavassa budjetissa asiaan palataan. Kuinka ollakaan, sehän on jo vaalibudjetti! Tyypillinen vedätys.

Kuka vielä uskoo mediaan ja demokratiaan Trumpin valinnan ja brexit-kansanäänestyksen jälkeen?

Kiitos Joulun tähdet -konsertista Taipalsaaren kirkossa. Hyvää Joulumieltä kaikille!

Vuoden turhake valittiin hyvin. Onnittelut!

Paavo Lipposella hyvä eläke, samoin vaimolla, vaikka tekee firmassa töitä ja harrastaa "verosuunnittelua." Tavallinen eläkeläinen seisoo leipäjonossa ja nauttii Lipposen taitetusta indeksistä.

Telia tarjosi halpaa nettiyhteyttä vanhan "kalliin" tilalle. Ujutti lisämaksut puhelinlaskuun. Nyt netillä on tupla hinta. Luulivat, etten huomaa.

Miksi kanssaihmiset ihmettelette sitä, että lähetän paljon joulukortteja ja annan paljon joululahjoja. Niistä saan itselleni sen joulumielen. Antamisen ilo on paras joululahja minulle. – Muori

Miten on mahdollista, että ihmiset, joiden pitäisi tehdä aktiivisesti työtä, päivittävät ja kommentoivat koko päivän ajan Facebookissa ja muissa some-kanavissa? Työaikaa jää paljonko?

Suomessa on kaikilla koulupakko, mutta ei urheilupakkoa. Siksi on ensin rakennettava terveelliset ja turvalliset koulut ja sen jälkeen vapaaehtoiseen tarpeeseen tarvittavat jääkiekko- tai urheiluhallit.

Eriarvoisuus lisääntyy: suora maakuntavaali kuntavaalin tilalle, kuntien rahat valtiolle, kunnilla olematon äänivalta maakuntavaltuustossa, eikä päätösvaltaa omista palveluista.

Arvaa äänestänkö kokoomusta, jonka mielestä 74-vuotiaana olen kestävyysvaje (lue: jäte) koko ikäni työtä tehneenä!

Eksoten työterveyden Kahilanniemen toimipisteeseen toimivia ja osastoilla käytettäviä kuumemittareita. Ei mitää halpiskamaa.

Olipa Suomessa lama tai nousukausi taloudessa, niin valtionvelkaan vedoten eläkeläisten taitettua indeksiä ei voida palauttaa. Siitä seuraa ehdoton perikato koko kansantaloudelle.

Pyysin hiekkaa Rakkolankujalle, kun oli peilijäässä. Kului noin pari tuntia, kun tuli traktori hiekoittamaan. Kiitos kaupungille ripeästä toiminnasta.

Nykyhallituksen " kuristamispolitiikka" sataa demarien laariin. Pitäisiköhän kokoomuksenkin "herätä" ja alkaa miettiä työttömiä.

Linja-autot ovat poissa ja Nuijamaalla henkilöautojonot ovat jatkuvia ja entistä pitempiä. Ei kännykkäsovellukset paljon auta, kun työhalut puuttuu.

Minkähän epäkohdan tämä Estarit -palsta maailmasta poistaa ja minkä verran tämä lisää ihmisten keskinäistä ymmärrystä ja asiallista keskustelua? - Ei ole pakko lukea

Tämä mamuhomma karannut käsistä jo aikoja. Veroeuroja palaa hamaan tappiin ihmisiin, joiden ei edes pitäisi olla täällä. Kotimaahan vaikka väkisin.

Nyt suomalaisille kunnon joululahja: A-olut ruokakauppoihin, saadaan kansa onnesta sekaisin. Näin yksinkertaisia myö ollaan.

Eipä ollut kukaan käynyt Hiessillan katuja hiekoittamassa saati karhentamassa perjantaiaamuunkaan mennessä.

Lopettakaa valitus. Itse olette persuja, kokoomusta ja jyväjemmareita äänestäneet. Älkää valittako vaan nauttikaa tästä porvarillisesta ihanuudesta. Jytky jytky

Lauritsalassa kauppalankadulla  Pitää väistää oikeilta tulevia!! Etenkin mopoilijat. varokaa.

Fingerpori mennyt hurjaksi. Huom. lapsetkin voi lukea sitä. Yök. Ei kannattaisi julkaista sitä.

Kyllä me eläkeläiset olemme kelvanneet tämän eläkelain rahoittajiksi, mutta velvollisuus maksaa lakisääteinen eläke tuntuu päättäjiltä kovin vaikealta. Rahastossa on varaa indeksiin.


Päättäjillä on parikin vaihtoehtoa saada tämä eläkeasia kuntoon. Kaikki alle 2 000 euron eläkkeet verovapaiksi tai vastaavasti indeksi palautetaan alle 3 000 eläkkeisiin. Ei ole ylivoimaista.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.