Kolumni: Maistuisiko Ilmatar-IPA? Venäläiset ehtivät brändätä jopa Kalevala-oluen ensin

Suomalaisuus kiinnostaa, sillä on markkina-arvoa ja sitä halutaan myydä ja ostaa.

Kai Skyttä, Kai Skyttä

Kolumni: Maistuisiko Ilmatar-IPA? Venäläiset ehtivät brändätä jopa Kalevala-oluen ensin

Järvikylän panimon siiderit. Kalevalan Ilmatar- ja Kotka-IPA. Perinteistä suomalaista sahtia.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet