Kommentti: Ateena on hyvä avaus

Kommentti: Ateena on hyvä avaus

Ryanairille Ateena on tärkeä paikka.

Se on yksi halpalentoyhtiön Euroopan pääkentistä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Ryanairin omat jatkoyhteydet muualle Eurooppaan ovat kunnossa. Ja kun pääkaupungista on kyse, myös monilla muilla lentoyhtiöillä on tarjolla runsaasti kohteita Ateenasta eteenpäin.

Lappeenranta on Ryanairille ensi vuonna uusi reitti 12 muun kaupungin kanssa. Erityisesti Ryanair avaa uusia yhteyksiä Puolan suuriin kaupunkeihin Gdanskiin ja Krakovaan. Ryanair lennättää väkeä myös vaikkapa Roomaan Bolognaan, Milanoon, Maltalle, Lontooseen, Brysseliin, Berliiniin tai Varsovaan.

Ateena ei ole varsinainen rantakohde, mutta jos eteläkarjalaiset turistit haluavat aurinkoon köllöttelemään, Ryanair lennättää alle 20 eurolla Kreikan saariston tuttuihin lomakohteisiin, kuten Santorinille, Haniaan, Rodokselle tai Mykonokselle.

Ryanair on Lappeenrannan lentokentän uudelle tulemiselle hyvä avaus. Yhtiöllä on reilun 600 koneen laivue. Se on Euroopan suurin halpalentoyhtiö ja se tunnetaan siksi hyvin myös Venäjällä.

Harri Manskinen

Harri Manskinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat