Lukijalta: Kasvurauha tytöille ja pojille

Mediassa pääsee tänä päivänä kuuluville vain tietynlaiset ajatukset, sellaiset, jotka ajavat tiettyjen erityisryhmien etuja toisten kustannuksella. Tavallinen tyttö ja poika ei enää saisi rauhassa kasvaa omaksi itsekseen, vaan hänelle pyritään tuputtamaan epävarmuutta jopa omasta sukupuolesta, mikä on omiaan horjuttamaan kehittyvän nuoren mielen tasapainoa. Joidenkin vähemmistöryhmien etuja ajetaan niin lujaa, että muita mielipiteitä ja näkemyksiä ei saa enää edes tuoda esille, vaan ne leimataan syrjiviksi.

Joidenkin mielestä jo sanat tyttö ja poika ovat tuomittavia. Erittäin suvaitsematonta kielenkäyttöä ja syrjivää asennoitumista kohdistetaan henkilöihin, jotka asettuvat puolustamaan kaksiarvoista sukupuolijakoa, perinteistä avioliittokäsitystä ja lapsen oikeutta biologiseen isään ja äitiin.

Sääliksi käy kasvavia lapsia ja nuoria, kun mitätöidään biologiset tosiasiat ja lapset ja nuoret sotketaan aikuisten politiikan pelinappuloiksi. Kun jokaiselle ilmiselvät biologiset tosiasiat hämärretään, tilalle tulee absurdi mielikuvien maailma. Annetaan lasten kasvaa rauhassa tyttöinä ja poikina!

Vastuulliset vanhemmat tekevät suuren kulttuuriteon lastensa parhaaksi kohtelemalla heitä tyttöinä ja poikina huolimatta median jatkuvasta myllytyksestä.

Pirjo Taskinen

FK, Rautjärvi

Luetuimmat