Lukijalta: Hyvää hoitoa Eksotessa ja keskussairaalassa

Minäkin olen hyvin tyytyväinen saamaani hoitoon ja palveluun Etelä-Karjalan keskussairaalassa, samoin kuin Jarmo Kemppi tiistain lehdessä kirjoitti.

Viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana olen tarvinnut sairaalan palveluita kolme kertaa, kerran lähetteellä kirurgiseen operaatioon, kerran sairaustapauksen takia ja nyt tammikuun toinen päivä tapaturman takia. Jokaiseen käyntiini liittyi yhden yön seuranta tarkkailussa. Kaikissa näissä tapauksissa tunsin olevani hyvissä käsissä.

Nytkin parin viikon takaa talossa oli kiire ja painetta henkilökunnalla, se ei kuitenkaan haitannut saamieni vammojen tutkimista ja hoitoa. Polin lääkäri ja sairaanhoitajat tekivät huolelliset tutkimukset, otattivat tarvittavat magneettikuvat ja tekivät niistä hyvin perustellut päätelmät ja jatkohoito-ohjeet. Sitten osastolle tarkkailuun, ja kun kaikki oli yön yli hallinnassa, niin seuraavana päivänä kotiutukseen.

Lämpimät kiitokset kaikille niille sairaalan henkilöille, jotka minua suurella ystävyydellä auttoivat ja palvelivat, lääkärit, sairaanhoitohenkilöstö ja muut henkilöt, joita en tässä osaa erotella. Koettakaa kestää ja jaksaa, sillä teitä tarvitaan.

Erkki Suuronen,

Lappeenranta

Luetuimmat