Lukijalta: Onko palliatiivisen hoidon paikat turvattu?

Eikö Eksoten päätehtävä olekin huolehtia toiminta-alueellaan asuvien ihmisten terveydestä? Tämän lehden 10.12. ilmestyneestä numerosta toivottavasti kaikki lukivat, mitä tarkoitetaan palliatiivisella hoidolla ja miksi. Siis palliatiivista hoitoa on tarjottava, kun parantavan hoidon mahdollisuuksia ei enää ole. Kysymys kuuluukin, onko näitten hoitopaikkojen olemassaolo turvattu?

Kaupunkimme valtuustossa on ihmisiä, jotka eivät ole huomanneet, että vuonna 1946 syntyneetkin ovat jo täyttäneet 72 vuotta. Kaupunkineuvoksemmekin lausui julkisuudessa: Kun K- sairaala on valmis, niin Armilaa ei tarvita.

Eihän Armilaa saa tuhota. Muistakaamme myös se seikka, että Eksoten kriisivalmiussuunnitelmaan kuuluu Armilan säilyttäminen. Entä te neljä kansanedustajaamme, tehän olette vahvistaneet Suomen suojelemiseksi kriisivalmiuslain. Tulkaapa ulos "kaapistanne" ja kertokaapa avoimesti kantanne tähän meidän kaikkien yhteisesti omistamamme Armilan sairaalan tuhoamisajatteluun, niin me äänestäjät voimme päättää, ketä emme ainakaan äänestä.

Tauno Tukiainen, Lappeenranta

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset