Lukijalta: Onko palliatiivisen hoidon paikat turvattu?

Eikö Eksoten päätehtävä olekin huolehtia toiminta-alueellaan asuvien ihmisten terveydestä? Tämän lehden 10.12. ilmestyneestä numerosta toivottavasti kaikki lukivat, mitä tarkoitetaan palliatiivisella hoidolla ja miksi. Siis palliatiivista hoitoa on tarjottava, kun parantavan hoidon mahdollisuuksia ei enää ole. Kysymys kuuluukin, onko näitten hoitopaikkojen olemassaolo turvattu?

Kaupunkimme valtuustossa on ihmisiä, jotka eivät ole huomanneet, että vuonna 1946 syntyneetkin ovat jo täyttäneet 72 vuotta. Kaupunkineuvoksemmekin lausui julkisuudessa: Kun K- sairaala on valmis, niin Armilaa ei tarvita.

Eihän Armilaa saa tuhota. Muistakaamme myös se seikka, että Eksoten kriisivalmiussuunnitelmaan kuuluu Armilan säilyttäminen. Entä te neljä kansanedustajaamme, tehän olette vahvistaneet Suomen suojelemiseksi kriisivalmiuslain. Tulkaapa ulos "kaapistanne" ja kertokaapa avoimesti kantanne tähän meidän kaikkien yhteisesti omistamamme Armilan sairaalan tuhoamisajatteluun, niin me äänestäjät voimme päättää, ketä emme ainakaan äänestä.

Tauno Tukiainen, Lappeenranta

Uusimmat uutiset