Lukijat: Taksi-Saimaa vastaa: Taksille ei ollut pysähtymispaikkaa

Satamatorialueella on taksillakin ajokielto turvallisuussyistä. Kipparinkadulla Satama-Sannin kohdalla kadun varrella ei ole erillistä tilaa, johon taksi voisi pysähtyä. Pysähtyminen tulisi suorittaa ajokaistalle, jolloin muu liikenne tukkeutuisi.

Taksitolppa, johon taksi voi turvallisesti pysähtyä, on 20 metrin päässä Satama-Sannista. Tätä sanomaa taksivälittäjä yritti puhelun aikana viestittää Lilli Väisäselle, täysin yhtiön ohjeistuksen mukaisesti.

Tapahtuman aikana oli kansainväliset markkinat satamassa, liikenne oli muutenkin ruuhkaista ja vielä kaiken kukkuraksi tuli kaatosade. Tässä elementit asiakkaan mielen pahoittamiselle, josta nöyrin anteeksipyyntöni.

Juha Simpura
toimitusjohtaja, Taksi-Saimaa

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet