Lukijalta: Vai toimii Eksoten laskutus!

Palveluesimies Leila Kaljusen suosittelema suoramaksu (ES 18.11.) ei myöskään toimi aukottomasti.

Äitini sairaalamaksusta tuli paperinen suoramaksuilmoitus eräpäivineen. Siitä huolimatta Intrum Justitialta tuli eräpäivästä vajaan kolmen viikon päästä maksumuistutus.

Marssin pankkiin oikopäätä selvittelemään asiaa. Sinne ei ollut tullut mitään laskua, vaan kehotettiin ottamaan yhteyttä laskuttajaan. Soitin Saimaan talous ja tieto oy:lle tiedustellen syytä moiseen toimintaan, ja samalla pyysin heitä palauttamaan muistutusmaksun ja koron. Vastaus oli lyhyt ja tyly: ”Ei palauteta, koska heidän mielestään sairaalassa viruneen äitini velvollisuus olisi ollut tarkistaa, että suoramaksu on lähtenyt eräpäivänä tililtä”. Muuta vastausta ei herunut.

Sillä hetkellä elämässäni oli tärkeämpääkin hoidettavaa, joten annoin asian olla, mutta nyt aikaa on riittämiin.

Vaikka Postikin on omanlaisensa toimija, niin ei senkään niskaan kannata kaikkea kuraa kaataa.

Mihinkään automaattiseen järjestelmään ei voi sokeasti luottaa, järkeäkin saa käyttää. Mikään ei ole niin epävarma kuin varma.

Toivo Iivonen, Joutseno

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat