Lukijalta: Miksi Lappeenranta ei ole mukana Saimaan alueen yhteismainoksessa?

Helsingin Sanomien kuukausiliite numero 11 ilmestyi viime viikolla. Sen välissä oli mainoslehti nimeltään ”Pure Saimaa”. Toimituksen mukaan se on ”Lehti hyvän ruuan ja kotimaisten elämysten ystäville 2018”. Lehden taustajoukkoihin kuuluvat Mikkeli, Savonlinna, Varkaus, Puumala, Rantasalmi, Juva, Sulkava, Hirvensalmi ja Pertunmaa. Huomiotani kiinnitti se, että Lappeenrantaa, Taipalsaarta ja Imatraa ei tässä listassa näkynyt.

Lappeenrantalaisena minua ja varmaan monia muitakin kiinnostaa se, miksi kotikaupunkimme ei näissä joukoissa ole mukana. Maallikkona luulisi, että kaikkien Saimaan rannalla olevien kuntien kannattaisi yhdessä markkinoida tätä ainutlaatuista aluetta. Toivon, että joku asiaa tunteva Lappeenrannan konserni- hallinnosta voisi julkisesti vastata esittämääni kysymykseen. Uskoakseni vastaus kiinnostaa monia kaupunkilaisia.

Klaus Pelkonen, Lappeenranta

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet