Lukijalta: Lappeenrannan virkamiehet, alas saapasnahkatornista

Jokin aika sitten kirjoitin tässä lehdessä Evälahden työmaasta ja erityisesti Anni Swanin kadun puhtaanapidosta. Olin valittanut siitä nettilomakkeella kaupungin katujen kunnossapitoon saamatta pariin viikkoon muuta kuin automaattisen palautteen.

Kun sitten juttuni ilmestyi Etelä-Saimaassa, tulikin kaupungilta yllättäen samana päivänä vastine alkuperäiseen valitukseeni. Viesti oli nimetön, vaikka valituksen tekijältä vaadittiin osoitetta myöten kaikki henkilötiedot. Sävy oli ylimielinen ja opettava, eikä siinä luvattu yhtään mitään. Niinpä Anni Swanin kadulla ja Platanin talon tontilla pyörivät edelleen tuulessa viime syksyn kuivuneet lehdet styroksin kappaleiden seassa.

Hyvät virkamiehet, tulkaa jo alas sieltä saapasnahkatornista! Kaupunki on kaupunkilaisia varten.

Niilo Isomäki, Lappeenranta

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet