Lukijalta: Tiedusteluun oppia ulkomailta

Jopas Suomi on umpiossa kansanedustajien mukaan. Suomessa kehitetään tiedustelulakia, josta muun muassa demarit ovat varpaillaan. Puheenjohtaja Antti Rinne on useasti todennut, että ketään tavallista suomalaista ei vahingossakaan tule mukaan tiiviissä tiedustelussa. Sen sijaan esimerkiksi Turussa puukoilla heilunut puukottaja ja useita tappanut ei demaripomoa vauhdita. Kaiken pitää olla hallinnassa! Kaikki asiat pitää huomioida!

Tehokkaampaa tiedustelulakia tehdään, ikäänkuin Ranskassa, Saksassa, Belgiassa, Englannissa käytössä olevia tehokkaampia tiedustelulakeja ei voida hyödyntää.  Meillä "viisaat" kehittelevät omaa lakia hitaaseen tahtiinsa, vaikka monen suomalaisen henki tai terveys on vaakalaudalla meillekin ulottuvan vaaran takia.

Nyt mediakin voisi aktivoitua, ja tiedustella näiden eurooppalaisten tiedustelulakien sisällön.  Helsingin Sanomienkin paljastus tiedustelustamme on häpeä hidastelulle. Presidenttikin vaati vitkastelulle loppua (Yle 16.12).  Poliitikkomme ja viranomaisemme toimivat umpiossa tiedustelematta muualla kehitettyjä tehokkaampia tiedustelulakeja, ja kaikkea voi vielä tapahtua! Suomen kansalaisena voimme vaatia nopeaa toimintaa turvallisuutemme vuoksi!

Pertti Mela,  Lappeenranta

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat