Lukijalta: Turvallinen vanhuus vaarassa

Historia toistaa itseään, kansan jako rikkaisiin ja köyhiin on tosiasia. Ei olisi koskaan uskonut näin tapahtuvan 70-vuotiaana voi vain todeta, että totta se on. Vanhusten hoito ajetaan alas ja ulkoistetaan yksityisille pörssiyhtiöille, joka käärii voitot. Niissä yhtiöissä ei pelata tunteilla, raha ratkaisee.

Surullisinta tässä on se, että pitkän työuran tehneenä oman kodin ja vanhuuden turvaksi säästäneenä, voisi luottaa siihen, että vanhana pidetään huolta ja hoidetaan, mutta eihän se niin menekään vaan omaisuus myyntiin, mikä riittää muutaman vuoden hoitoon yksityisessä vanhuspalvelulaitoksessa. Mitä sen jälkeen, kun julkisen sektorin hoitolaitoksia ei enää ole olemassakaan?

Kaarina Muukka, Lemi

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset