Lukijalta: Eksote-taksi – susi jo syntyessään

Taiteilija Leo Jokela lauloi aikoinaan että "nainen, poliisi ja taksi, ei niitä koskaan tarvitessa nää”. Sama tuntuu olevan tilanne tämän uuden Eksote-taksin kanssa!

Ensinnäkin jo puhelinkeskukseen pääsy on jo saavutus sinänsä, ja jos sinne pääsee, alkaa sellainen kuulustelu, että kolmannen asteen kuulustelu on pientä siihen verrattuna. "Mistä tulet, minne menet, milloin tulet pois ja kenen kanssa...

Edellisenä päivänä taksia tilatessa pitäisi tietää, kuinka kauan esimerkiksi kauppareissulla viipyy, meneekö yksi, kaksi vai kolme tuntia. Haloo Eksote! Ihmiset eivät ole mitään ennustajia, joskus tilanteet saattavat muuttua äkistikin ja on huono tulla kotiin kaupungilta, jos ei saa taksia. Toki voi valita toisen palvelutarjoajan, mutta senkin saa tehdä ainoastaan neljä kertaa kuukauden aikana!

Kuka jaksaa pitää kirjaa kuinka monta kertaa kuukauden aikana on käyttänyt jotain muuta kuin Eksote-taksia? Miksi taksia ei enää voi soittaa spontaanisti ex -tempore niin kuin ennen?

Kokonaisuudessaan aivan järjetön systeemi tämä Eksote-taksi ja ainakin allekirjoittanut toivoo,ttä mahdollisimman pian palattaisiin takaisin vanhaan systeemiin, jolloin taksi tuli milloin sen oli tilannutkin

Harri Suomalainen, Lappeenranta