Lukijalta: Kuplassa elävät, muistakaa lähipiiriänne

Ihmiset, jotka elätte omissa pienissä kuplissanne, herätkää. Istukaa hetkeksi alas kiireidenne keskellä ja miettikää, onko lähipiirissänne  tai tuttavien joukossa joku jota olette ohimennen ajatelleet, että mitähän hänelle kuuluu mutta se hetki meni ohi samantien ja jatkatte elämäänne entiseen tapaan.

Muutama vuosi sitten jäin yksin. Ystävät, sukulaiset jopa muurarit ja maalarit hävisivät ympäriltäni. Ajan kuluessa tajusin, että minusta iloisesta, seurallisesta ja voimakkaasta ihmisestä oli tullut paaria-luokan ihminen, näkymätön jolla oli kehä ympärillä; älä lähesty, pysy erossa ettei yksinäisyys tartu.

Tämän huomatessani, otin rohkeasti yhteyttä ihmisiin, olin ystävällinen, kävin tapahtumissa ja etsin ystävällisyyttä ja inhimillisyyttä mutta suotta, kukaan ei vastannut. Kehä ympärilläni pysyi.

Tällä hetkellä olen kuin televisiossa esiintynyt koulukodin kasvatti, jonka ainoa ystävä oli johtajattaren koira, joka pelasti hänet.

Mistähän tämän koiran löytäisin
Julkaisemme kirjoituksen poikkeuksellisesti nimimerkillä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet