Lukijalta: Ahdistelukeskustelu alkaa ahdistaa

Suomessa ei ole mitään huonosti!  On uskottava, kun tiedotusvälineistä pursuaa ahdistelua koskevaa tietoa. Ei meillä ole enää väliinputoajia, rahattomia, puutteenalaisia eläkeläisiä. Tiet ja muut asiat ovat kunnossa. Opiskelijat opiskelevat ilman rahaongelmia. Yliopistot porskuttavat runsaassa rahassa! Ei ole enää puutteenalaisia ihmisryhmiä.

On vain seksuaalista ahdistelua oman sukupuolen taholta, lesboja ja homoja suositaan nyt valtiovalan puolelta ja eräiden pappienkin osalta. Tosin monet ovat kokeneet näitä juttuja toisen sukupuolen taholta.

Eduskuntakin kokoontui tämän valtakunnan tärkeimmän asian tiimoilta. Suomessa ovat kaikki muut asiat mallillaan! Lapsiin ja nuoriin kohdistuva seksuaalinen ahdistelu on todella tuomittavaa, ja kaikki energia pitää kohdistaa näihin puolustuskyvyttömiin, joita ahdistelevat kaikenlaiset pedofiilit. Muu käsittely TV:ssä  voidaan käydä Yle.fi -nettisivuilla.

Pertti Mela, Lappeenranta

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat