Lukijalta: Mansikkalaan myös ulkoliikuntapaikkoja

Suomen hyvä koulutus- ja sivistystaso ovat osaltaan olleet tuomassa nykyistä kansainvälisesti korkeaa elintasoamme. Meillä koulutusjärjestelmä lähtee siitä, että yksilö varallisuudesta riippumatta voi kykyjensä ja tahtonsa mukaan kouluttautua koulutusjärjestelmän ylimmille tasoille saakka. Väestön hyvällä koulutustasolla varmistetaan se, että pystymme myös jatkossa huolehtimaan kansakuntamme asioista ja tehtävistä hyvin.

Koulutusjärjestelmä joutuu muuttumaan yhteiskunnan muutoksen tahdissa. Koulutusjärjestelmään kohdistuu myös tulevaisuuspositioita, mikä tarkoitta sitä, että pitää kouluttaa valmiutta yksilöille omaksua uusia taitoja tulevan elämänuransa aikana. Imatralla koulutetaan alempaan korkeakoulututkintoon saakka.

Imatralla edellinen kaupunginvaltuusto teki päätöksen kolmen koulukeskuksen rakentamisesta. Yksi koulukeskuksista tulee Mansikkalaan. Mansikkalassa tulisi olemaan 200 päiväkotilasta, 100 esikoululaista, 750 ala- ja yläkoululaista ja 350 lukiolaista. Mansikkalan koulun toiminta vaatii alan asiantuntijoiden mukaan muiden ulkoliikuntapaikkojen lisäksi myös ulkoliikuntapaikkojen toteuttamisen Vuoksen rannalle.

Suunnitellut Vuoksen rannan ulkoliikuntapaikat ovat nyt vahvasti julkisessa keskustelussa. Keskustelussa näyttää siltä, että asiantuntijoiden mielipiteet halutaan ohittaa.

Koulutus muodostaa yksilölle tärkeän perustan elämää varten. Tehkäämme Imatrasta paikka, jossa tullaan tarjoamaan hyvää koulutusta myös jatkossa.

Kauko Määttä, puheenjohtaja, Imatran kokoomus

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat