Lukijat: LUT Highway on ohituskaista

Lappeenrannan teknillinen yliopisto esittää: LUT Highway.

Tuntuivatko ylioppilaskirjoitukset ajantuhlaukselta? Eikö huvittaisi päntätä pääsykokeisiin? Naurattaako pieni opintotuki? Miksi maksaisit lukukausimaksuja? Opintopisteitähän vaaditaan ihan liikaa!

LUT Highway on yhden lukuvuoden kestävä ohjelma, jonka suorittaneet pääsevät LUT:n tutkinto-opiskelijoiksi. Tarjolla on 60 paikkaa tekniikkaan ja 40 kauppatieteisiin. Ohjelmaan valitaan 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Toimi siis pikaisesti, sillä nopeat syövät hitaat. Mitään valintaperusteita ei ole.

Highway-opinnoilla ei ole lukukausimaksuja. Sinun ei myöskään tarvitse kitsastella opintotuella, vaan saat opintotukeen nähden kaksinkertaista toimeentulotukea.

Normaalin kuudenkymmenen vuosittaisen opintopisteen sijaan sinun tulee suorittaa vain kolmekymmentä opintopistettä tekniikan alalla.

Lisäksi Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö LOAS myöntää avoimeen yliopistoon — muista asuntosäätiöistä poiketen — opiskelija-asunnon pahimpaan ruuhka-aikaan. Näin et missään tapauksessa joudu hätämajoitukseen tavisten kanssa.

Hae jo tänään, mutta viimeistään 10.8.2018.

"Katkeroitunut tutkinto-opiskelija"

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat