Lukijalta: Venäjän bensa kuumottaa—Moni muukin välttelee veroja Suomessa

Lehdessä on kirjoiteltu Venäjältä bensaa hakevista, jotka välttelevät Suomen bensaverotusta. Onpa ihmeellisiä ajatuksia! Mitä sanotaan viinarallista Helsingistä Viroon ja muihin Baltian maihin?

Kuitenkin bensanhakijoita moittivat voivat mennä vaikka Helsinki –Vantaan lentokentälle, ja nähdä todellista Suomen verojen välttelyä. Lennoilla mennään lomalle lähemmäksi ja todella kauaksi aikaa. Kaikki raha menee viikoksi tai pidemmäksi ajaksi ulkomaille matkustajilta ulos Suomesta, eivät vain verot. Vaaditaanko heidän matkailua vain kotimaassa?

Lisäksi meillä toimii kansainvälisiä vähittäisportaan yrityksiä ja vanhusten ynnä muita palveluyrityksiä, joiden kaikki voitot menevät ulkomaille! Voimmehan kaikki olla suljettujen rajojen Suomessa, ei mene verorahoja muille maille. Pysytään vaan Suomessa, että kaikki verot jäävät meille ja suljetaan rajat, etteivät ulkomaiset yritykset vie meiltä voittoveroja! Eikä sieltä tule tänne turisteja ostoksille tai yrityksiä vastavuoroisesti. Katsotaan, miten meidän käy?

Pertti Mela, Lappeenranta