Estarit: Kiitos Satamatien ja Pikasaaren alueen aurauksesta, kyllä on hyvät baanat kulkea!

Aada Tanhuanpään hieno kirjoitus Lukijat-palstalla! Lukekaapa huolellisesti. Näitä kannattaa kaikkien miettiä.

Varokaa Huhtiniemen latujärjestelyjä, sillalta lasketaan päälle. Merkkejä kuin hautausmaalla, muutamat osoittavat täysin väärin.

Kiitos Aada mainiosta kirjoituksesta. Iloinen ja positiivinen asenne luo mielihyvää muillekin.

Nyt jos Veiterä järjestäisi keskiviikon kotipeliin Kisapuiston katsomoon Tuikkupolun... ei tarvis yleisörajoituksista välittää?

Nyt alkaa se vapaa kasvatus, jonka mukaan lapsia ei saa komentaa eikä niille saa asettaa mitään rajoituksia, tuottaa tuloksia.

Hiihtolenkki sai ikävän lopun, kun aikuinen mies kiilasi poikani kumoon. Kyllä lapseltakin voi kohteliaasti pyytää latua kuuluvalla äänellä. Onneksi suurin osa kanssahiihtäjistä kannustaa lasta ladulla iloisesti hymyillen.

Kiitos Satamatien ja Pikisaaren alueen aurauksesta. Kyllä on hyvät baanat kulkea!

On se kumma kun voivotellaan, että nuoret voivat pahoin etäopiskelun vuoksi. Kuinka pahoin he voivat sen jälkeen, kun ovat tartuttaneet taudin isovanhempiinsa, joita voi kohdata vaikka kuolema.

Postilaatikko lumihangessa? Pääseekö postinjakaja autolla postilaatikollesi? Ilahduta postintuojaa ja tee väylä molempiin suuntiin.

Iloinen kolaaja

Pääministeri Marinin mielestä baarit saa olla auki, mutta tanssiminen ja laulaminen olisi syytä lopettaa. Pitäisikö äänestää sossuja, kun huolestuminen on näin älykästä?

Jos kaiken terveydenhoidon pitäisi perustua oireisiin tai terveyshyötyyn, niin suurin osa tutkimuksista on täysin turhia esim. terveystarkastukset.

Radio kertoi äsken, että Eksote aloittaa alle 70 riskiryhmien rokotukset! Milloin alkaa 75-vuotiaiden riskiryhmien rokotukset?

Kusti

Vihreät yrittävät nyt saada kannatustaan nousemaan muka huolehtimalla nuorten mielenterveydestä. Pitääkin päästä bailaamaan koronan keskellä.

Lentokenttään panostaminen on ekoteko! Päästöt pieniä, kun täysi koneellinen tulee suoraan Saimaalle. Vaihtoehtona kymmenillä vuokra-autoilla Helsingistä.

Ei meidän ole pakko asua Venäjän naapurina. Myydään pari kilometriä leveä kaista koko itärajan pituudelta amerikkalaisille. Saadaan uusi naapuri.

Muuten olen sitä mieltä, että kuntien kaavoitusmonopoli olisi hävitettävä.