Lukijalta: Helpotetaan asiakkaiden pääsyä liikkeisiin

Hämmentävää, kuinka asioita mietitään vain omasta kapeasta näkökulmasta. Se, ettei itsellä ole tarvetta ajaa Valtakatua, ei tarkoita sitä, etteikö jonkun toisen matkaa se lyhennä. Se, että itse on valmis viemään auton parkkihalliin, kävelemään Valtakatua ja katselemaan mitä liikkeitä siellä on, ei tarkoita sitä, että kaikilla muillakin olisi siihen aikaa tai mahdollisuus.

Väite, ettei läpiajo ole tuonut Valtakadun liikkeille lisää rahaa ja asiakkaita ei omasta puolestani pidä paikkansa. Dresmannin ohi mennessäni huomasin heillä olevan hyvät alennukset. Palasin myöhemmin, vein auton Oprin parkkihalliin, menin Dressmannille ja ostin miehelleni 100 euron lahjakortin. Ilman ohikulkua lahjakortti olisi jäänyt ostamatta.

Monet autoilevat lappeenrantalaiset ovat oppineet välttämään keskustaan tuloa, eikä tapoja välttämättä nopeasti muuteta. Keskustan todella monet tyhjät liiketilat mielestäni osoittavat, ettei tarvitse rakentaa enää uusia liiketiloja vaan helpottaa asiakkaiden pääsyä nykyisiin. Lappeenrannassa on jo monia puistoja, tori ja upea satama,"kaupunkilaisten olohuoneiksi", niin on vaikeaa käsittää, miksi vielä Marian aukiota pitäisi rauhoittaa autoilulta.

Virve Olkkonen, Lappeenranta

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet