Lukijalta: Hallituksen erottava Oulun tapahtumien takia

Nytkö vasta Oulun tapahtumien seurauksena hallitus vähän heräilee? Eikö poliitikon perusasia olisi ollut jo aikaisemmin suojella ja helpottaa maansa kantaväestön eloa, eikä ajaa ainoastaan ulkomaalaisten ja omaa etuaan.

Hallituksen jäsenten, myös presidentin, pitää nyt katsoa peiliin, sillä sieltä näkyy syyllinen kantaväestön turvattomuuteen ja vaikeuksiin. Paras palvelus yhteiskunnalle olisi, jos hallitus poistuisi näyttämöltä jo ennen kevään vaaleja. Ja järjestyksen palauttamiseen maahan ei tarvita lisärahoitusta kansalta, sillä Suomi ei tarvitse yhtään poliisia lisää, kun perussuomalaiset ottavat maahanmuuttosirkuksen hoitoonsa, ja nykyisen kaltainen sirkus lopetetaan alta aikayksikön.

Juha Rantakaulio, Luumäki

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet