Peukut; Muoria lämmitti niin, kun kaksi nuorta miestä tuli heti tarjoamaan apua

Peukut; Muoria lämmitti niin, kun kaksi nuorta miestä tuli heti tarjoamaan apua

Peukut ja kiitokset teille kaikille, jotka kuljetatte koululaisia ja autottomia maaseudun mutkaisilla ja mäkisillä teillä kelillä kuin kelillä, isommilla tai pienemmillä autoilla.

Anna-Mari Mikkola, Lappeenranta

Olen ollut tyytyväinen Sammonlahden terveysaseman toimintaan ja harmistuin, kun Sammonlahdesta oli lopetettu päivystyspotilaiden hoito. Varustauduin odottamaan pitkänkin tovin keskitetyssä K-sairaalan päiväaikaisessa päivystyspalvelussa. Mutta kuinkas kävikään, sehän toimi! Olin iloisesti yllättynyt, kun pääsin sisään arvioidun aikani puitteissa ja sairaanhoitaja oli ystävällinen, ripeä ja ammattitaitoinen. Peukut julkiselle sairaanhoidolle!

Emilia Heinikainen, Lappeenranta

Olin kolarissa ja sen jälkeen Eksoten hyvässä huomassa kuukauden. Vaikka hoitajilla oli liikaa töitä, sain aivan kaiken hoidon, mitä tarvitsin. Ortopedisellä K3:lla hoitotyö oli tosi intensiivistä ja kiitettävää. Yhteiset ruokailuhetket, täysin masentumaton hyvä miesporukka, vaikka oli kellekin rajuja tapahtunut, hyvä ruoka, ystävälliset ja osaavat hoitajat, lääkärit ja aivan kaikki oman alansa huiput, varsinkin siistijät kuuntelivat aina eivätkä liikaa yrittäneet vain puhua, auttoivat minua ja kaikkia muitakin toipumaan eri tavoin hyvällä vauhdilla.

Petri Toiviainen, Lappeenranta

Autoni jätti taas minut pulaan Prisman parkkihallissa 9.2. Muoria lämmitti niin, kun kaksi nuorta miestä tuli heti tarjoamaan apua. Lämpimät kiitokset teille, sekä aina mukaville hinausautokuskeille!

Marja-Liisa Markku, Lappeenranta

Kiitos avustanne kaikki koiran ulkoiluttajat ja traktorikuski maanantai-iltana räntäsateessa Kimpisen parkkipaikalla!

Marjatta Vepsä, Lappeenranta

Luetuimmat