Peukut

Peukut

Petri Toiviainen kiitteli viime viikon Peukuissa Eksotea hyvästä hoidosta. Viestistä oli tippunut toinen osasto, jolle kiitokset oli myös suunnattu: ortopedia eli K7.

Torstaina uutisoitu Lappeenrannan kaupungin liikkumisohjelma on upea juttu! Rantaraitti-tyyppisiä ratkaisuja voisivat maakunnan muutkin kunnat tehdä asukkaidensa virkistys- ja arkiliikunnan lisäämiseksi sekä vetovoimansa kasvattamiseksi.

Anni Laihanen, Taipalsaari

Peukut Eksotelle. Moneen huoleen tietoa ja apua yhdellä lääkärikäynnillä, jatkotutkimuksiin, aikavaraukset parissa päivässä. Kiitos Eksote, kiitos Irina.

Marjut Sassi, Lappeenranta.

Ihana hammashoitaja Carita ja hammaslääkäri tekivät työnsä tehokkaasti ja todella ammattitaitoisesti, huumoria unohtamatta ja ystävällisyydestä tinkimättä. Iso kiitos!

Jaana Kuokka, Taipalsaari

Peukut Jani Joutjärvelle. Työyhteisö saa nauttia vankkumattomasta asenteesta ja osaamisesta.

Aki Sinkkonen, Lappeenranta

Niin minä mieleni ilahdutin. Muutama päivä ennen ystävänpäivää, ohitseni kulki kaksi noin 10-vuotiasta. poikaa. Ohi mennessään he toivottivat minulle hyvää ystävänpäivää. Mummon mieli lämpeni kovasti huomiosta.

Kaisu Jokinen, Lappeenranta

Auraajat loskaisena maanantaina! Mahtavaa toimintaa ja työmotivaatiota ympäri kaupunkia. Peukut ylös!

Mira Pöllänen, Lappeenranta

Iso kiitos Eksotelle, että kehittää alueellamme mielenterveyspalveluita tietojen yhteiskäytöllä, asiakas- , kokemus- ja ammattitieto.

Kimmo Kosonen Lappeenranta

Voit lähettää oman kiitoksesi tai kehusi alla olevalla lomakkeella.

Luetuimmat