Peukut: Kiitos Footloose-esityksen tekijöille!

Tekeekö mielesi kiittää tai kehua? Tee se jutun lopussa!

Peukut: Kiitos Footloose-esityksen tekijöille!

Lappeenrannan kaupunki on ottamassa päätösten valmisteluun yritysvaikutusarvioinnit (YRVA) Helsingin mallin mukaan. Tämä lisää yritysten ja kaupungin virkamiesten yhteistyötä entisestään. Hienoa kehitystyötä Lappeenrannan kaupunki! Menestymme rohkeasti yhdessä!

Sami Hänninen, Lappeenranta

Erinomainen idea! Hyvä kiertämään julkisesti! Peukku tälle positiiviselle avaukselle. Kiitos Eeva Sederholm ja Etelä-Saimaa.

Lilla Saaristo, Imatra

Metsä - ja teknologiateollisuus ja liitot. Huipputapaaminen viennin merkeissä!

Niina Malm, Imatra

Ensimmäinen peukutus täytyy antaa tälle idealle – jo on aikakin nostaa esiin positiivista asennetta. Estareiden tolkuton kielteisyys on masentava kuva ihmisten ajatusmaailmasta, sen palstan voisi lopettaa kokonaan!

Seppo Paajanen, Kannuskoski

Pelastushelikopterin sijoituspaikaksi tuli "puskista" Utti sen sijaan, että oltaisiin aloitteidemme pohjalta saatu Lappeenrantaan. Maakunnan poliitikot ja Eksoten johto eivät ole jäänyt asiasta kärvistelemään, vaan lähtivät heti valituksilla liikkeelle. Jos oikeusasiamies on mies paikallaan, niin päätös vielä muuttuu ja Utin lobbaajat kaivetaan esiin.

Jussi Sirkiä, Lappeenranta

Kiitos Footloose-esityksen tekijöille! Voi mitä taitoa, nuoruuden intoa, heittäytymistä ja hyvää mieltä!

Tiina Salminen

Peukut Lappeenrannalle! Lappeenrannassa on kaikki hyvin. On rauhallista, ei ole ruuhkaa eikä paljon lentokoneita. Palvelut toimivat nopeasti. Ihmiset ovat mukavia. Tänään on kaunis sää, paljon lunta. Me opiskelemme suomea!

Maahanmuuttajaryhmä ja Tarja Saarnisto, suomen kielen opettaja Samposta

Lue myös nämä

Luetuimmat