Estarit: Ei ollut mukavaa nähdä moottoripyöräjengin liivejä sankarihautajaisissa. Hautajaisiin eivät jengiasut kuulu

Etsittiin asuntoa Saimaanharjulta, vaan ei etsitä enää, kun eskari ja koulu lähtevät. – TSa

Missä Eksotea liikaa laskuttaneiden taksiyritysten tiedot ovat? Kysellään, ettei unohdu kaikille kuuluvat asiat, kun on yhteisistä rahoista kysymys.

Kyl tori on paras kohtaamispaikka. Mie oon ainakii näht siel kaik tutut ja rakkaat.

Taksi Saimaan uuden toimitusjohtajan hakukriteerit ovat hupaisaa luettavaa ei ole varmaan montaa hakijaa.

Poliisit, Kalevankatu on todellinen sakkorysä. Täällä ajetaan reilua ylinopeutta jatkuvasti. Tehkää jotain. Todella törkeää ajamista.

Edustaja Suna Kymäläisen velat ovat demarikielellä investointeja tulevaisuuteen, kuten Antti Rinne asian ilmaisee.

Jopas tuli paksua palestiinalaispropagandaa Perjantai-ohjelmassa.

Ei Lemille toista kuntosalia tarvitse, kun tuo nykyinen on vajaakäytöllä. Hölmöily jatkuu. Vai onko kateus.

Eikö nyt olisi aika keventää Eksoten hallintoa ja nostaa lääkäreiden ja hoitajien palkkaa? Johtajia, päälliköitä ja esimiehiä ei tarvita mielettömiä määriä.

Jos lääkärit on päivystyksessä ylikuormittuneita, niin ovat kyllä hoitajatkin. Lisää palkkaa ei ole kyllä tiedossa ja työvuoron venytykseen pakotetaan potilaan tilan takia.

Olisi ollut kiva katsoa aamu-uutisista Eiffel-tornin juhlavalaistusta, mutta lähetys siirrettiin Areenaan.Sitä vastoin uutiset jatkoivat aamusta jo kuudetta kertaa samaa urheilukatsausta.

Kuutostiellä hitaiden ajoneuvojen lisäksi ehkä vielä suurempi ongelma ovat "ylinopeat autot". Peltipoliisit avuksi pian.

Lemillä perustetaan kuntosali kuntalaisten rauhoitteluun. Miksi ei tueta nykyistä? Meneekö kohta pois fysioterapia? Hölmölä.

Juha Sipilän Suomen keskustalle huonoin tulos sataan vuoteen. Miinus 18 paikkaa. Säätytalolla Sipilä esiintyy kuin Euroopan omistava kartanon herra.

Lappeenkadulla ajellaan moottoripyörillä ylinopeutta reilusti. Pyörät ovat äänekkäitä muunneltuine äänenvaimentimineen. Voisitteko poliisit joskus tulla seuraamaan näitä ajeluita ja pyrkiä lopettamaan?

Pentti Hietanen euroviisuihin edustamaan Suomea. Oli muuten hieno konsertti Ruusu äidille, kiitokset Pentti Hietanen ja Rakuunasoittokunta.

Ei ollut mukavaa nähdä moottoripyöräjengin liivejä sankarihautajaisissa. Hautajaisiin eivät jengiasut kuulu. Sinibaretti ei auttanut. Huonoa makua.

Olin sankarivainajien siunaus- ja hautaanlaskutilaisuudessa. Miksi muutamat vanhemmat naiset eivät osaa käyttäytyä tällaisessa tilaisuudessa, vaan puhuvat koko ajan kovaan ääneen. Pysykööt pois.

Uusimmat uutiset