Estarit: Voisiko joku selittää minulle tyhmälle, miten keskustaan sijoitettu monitoimihalli romahduttaisi lähistön asuntojen hinnat?

Olipas Tuomas Toivaselta fiksu kirjoitus. Sivusta seuraaja.

Voisiko joku selittää minulle tyhmälle, miten keskustaan sijoitettu monitoimihalli romahduttaisi lähistön asuntojen hinnat?

Anne Lehtinen ja Tiina Timperi puhuvat asiaa. Näitä päällepuhuvia päsmäreitä, jotka nauttivat oman äänensä kuulemisesta, riittää häiriöksi asti.

Mihin on hävinnyt ES Keskiviikko lehdestä tv-liite? Olen todella pettynyt.

Family Centerissä työskentelevät opettajat ja oppilaat voivat huonosti. Miksi työsuojeluvaltuutetut ja vanhempainyhdistys eivät tee mitään asialle?

Kiitokset lääkäri Heljä Laitiselle 91-v miehen 7.11. saamasta hyvästä ja kokonaisvaltaisesta hoidosta Sammonlahden hyvinvointiasemalla. — Tyytyväinen

Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen Venäjällä kirkko ja uskonto ovat nousseet ahdingosta.meillä täällä suomessa näyttää suunta olevan päinvastainen.

Kommentti: Estetiikassakin on omat sääntönsä; kauneus ei täysin makuasia. Elämänkokemus tuo yleensä viisautta. Sitä kannattaisi kuunnella myös kansiareena-asiassa.

Eläinlääkärit; tarkistakaa onko eläin sirutettu ja rokotettu ennen kuin rokotatte. Eläin saattaa olla jo rokotettu toisen huoltajan toimesta!

Työnantajat, tällä kertaa Posti, tekevät päätöksiä, joiden tietävät ärsyttävän työntekijätahoja. Vaikutukset solidaarisuustoimineen lamauttavat suurta osaa yhteiskuntaa. Sietäisivät ajatella seurauksia.

Mitä etuja mahdoit tarkoittaa, vai sitä että mitä kaikkea työnantaja maksaa palkan päälle? Ei kannattais ylpeillä, katso, mihin se on johtanu, kortistoon kai se onkin tavoitteena ja hyvin on onnistuttu.

Ennenhän joulujuhlat järjestettiin omilla kouluilla. Ihmeellistä nyt tämä vouhotus pitopaikoista.

Ei päivää ettei juttua saipasta. Urheilussa on aiheet vähissä.

Miksi sairaaloiden henkilökunta ei, lääkäreitä lukuunottamatta, käytä näkyvillä nimeä ja oppiarvoa. Johtajat samoin ei työvaatteita. Opiskelijat ilman nimeä ja opiskelualaa.

Se joka on syytön heittäköön ensimmäisen kiven. Kannattaisi tutkia ensin omia tekemisiä kuin syytellä toisia. Tsemppiä M-L Vesteriselle

Voisiko kalliin ”valomadon” korjata Kuutostiellä tai poistaa? Kun ei pala kun jokunen valo.

Lemin ex-kunnanjohtaja levittää julkisilla palstoilla sosiaalisessa mediassa aloitetta, joka on hänen strategian vastainen, oli oikea valinta hänen lähteä.

Stoorin kanta itsenäisen Lemin puolesta vahvistui. Liitosta yritti jo ajat sitten, ei onnistunut. Tehdään äänestys, kansan kanta selviää.

Kyllä tämä Eksote-sekoilu on julkinen siltä osin, että jos joku on kannellut, niin julkisuus seuraamaan myös häntä. Miksi tässä uhrataan Vesterinen, vaikka mitään päätöstä ei vielä ollenkaan?

Hienoa Nieminen (ES 14.11.) Hyvin luettu Kurkelan vuodatuksen rivien välistä todellisuus. Olkoot lehtikuuset paikoillaan. Kurkela muuttakoon.

Me jo eläköityneet, maksoimme veteraanien ja omat eläkkeemme ja polkaistiin tyhjästä hyvinvointi. Siinä tavoitetta. Vetovastuu on vaihtunut. Turhaan marmatatte, ryhdistykää. Tavoitteita riittää.

Todella esimerkillinen on SaiPan John Persson! Haetaan välillä nuuskapussi huuleen! Ottakaa pikkujunnut opiksi!

Oman edun tavoittelussaan kansanedustajat ovat ajaneet Suomen sellaiseen tilaan, että tavalliset suomalaiset eivät enää pärjää jokapäiväisessä elämässä.

Toivoisin tietoa terveydenhuollosta, miten paljon ongelmia aiheuttavat runsaat tatuoinnit näytteenotoissa ja muissa toimenpiteissä. Vanhemmat olkaa vastuullisia ala-ikäisten kohdalla.

Eksoten taksiasioissa päätöksentekijät myös nimien kanssa esille. Tarkoitan, että paraniko välityskeskus touhu vaihtamalla, vai oliko tämäkin kavereiden toivomus.