Estarit: Pesäpallo vie lahjakkaita nuoria tyhjyyteen

Miksi Wolkoffin museo on koko kesän parhaaseen turistiaikaan suljettu? Odotetaanko toista aaltoa? Muut museot auki. Ihmettelee Anan oppilas.

Kannattaa lukea kirja: Putinin pihapiirissä - Venäjän suurvaltaoperaatiot Suomessa (julk 2020) . Olen tyrmistynyt suomalaisten epäisänmaallisuudesta.

"Syytä tulla Saimaalle" - Hesarin etusivu 3.8. Siis Varkauteen, Mikkeliin, Savonlinnaan jne. Ei sanaakaan Lappeenrannasta! No mitäpä täältä mainostais... ku meil ei oo mittäää? Että semmosta meijän matkailumarkkinointi!

Siinä sitä oli kansallispukujen tuuletusta, kun Eloveenapaketista piti poistaa kansallispukuinen vaaleatukkainen suomalainen tyttö.

Yle Lpr:n aamuissa on jottai liikaa. Joko höpötystä tai musiikkia. Menneevät nii pahast päällekkäi että.

Yle-Lappeenrannan aamut ovat toimittajan palattua lomiltaan sata kertaa parempaa kuultavaa kuin Helsingin Ylen aikainen.

Ilolla kuuntelen aamuisin Yle Lappeenrannan energisiä ja positiivisia toimittajia JPT ja TH, kiva kun palasitte lomilta.

Fani

Kiva juttu, että olet taas eetterissä JP Taskinen. On piristävää kuulla ääntäsi ja olethan ihan valtakunnallisestikin suosittu radioääni. Nautimme, ukkokulta ja minä!

Mamma

Ihmettelen suuresti, miten voi Eksote veloittaa täyden poliklinikkamaksun erikoislääkärin soitosta potilaalle, näkemättä potilasta. Eihän soitto ole mitenkään verrattavissa henkilökohtaiseen käyntiin. Näyttää siltä, että rahastuksella ei ole rajoja. Eihän näin voi olla. Haluaisin perustelut kuka näin viisaan päätöksen on keksinyt.

Olisikohan kansliapäällikkö Varhilan syytä hakeutua muihin töihin maskisekoilunsa takia? Ees taas niinkuin demareille sopii.

Pesäpallo vie lahjakkaita nuoria tyhjyyteen.

Keskustan linja on tiedossa ja se on aina ollut poliittiset virkanimitykset.

Asiaa seurannut

Kasvomaskit jakoon ilmaiseksi! Kuinka ihmiset, joilla ei ole varaa edes ruokaan pystyvät ostamaan edes halvimpia maskeja?

Ihmetyttää nuo asenteelliset Yle Lpr aamun kuuntelijat. Meillä Suomen paras toimittajakaksikko!

Vaihda vaan radiokanavaa. Enemmistö pitää Ylen paikallistoimittajien toimia erittäin pätevinä.

Mönkijäkuskit huomio! Toisten metsässä ja mailla ei saa ajaa ilman maanomistajan lupaa!

Vesala

Suomen suurimmasta huumausainerikollisesta on tehty sankari. Saa nyt jopa oman ohjelman. Saakohan kutsun itsenäisyyspäivän linnanjuhliin?

Uusimmat uutiset